CS 1.6 - пропало оснивање клана

1. Ne brini, neću, obrisao sam to.

2. 91.150.72.234:27030

Ajmo ovde, prazno.

3. Ili ne, da vas pitam, udjem u cs i nema mi onog menija (new game, favourites,opitons....). Jel se moze to nekako resiti bze reinstalacije cs-a ? :)

4. Kad ukucam u konzolu connect pa ip servera ucita mi do pola pa izbaci....

5. Sjeban ti cs, reinstaliraj ga,

6. 88.198.22.243:27042

Ajmo.

7. Op, op, lagovaće al' pokušaću!

8. Čiko pokazao par poteza, iskusno, al' da sam zarđao - jesam... Nekog sam čak i klao... Još kad slušalice nabavim!

9. Meni ne treba zvuk, igram bez zvuka od pre 2 godine.

10. Brate, meni radi samo desni deo slusalica, levu mi sjebao papagaj :D

11. Ne, ne, momci, vi samo igrate bez slušalica, a no_sound je Skočimišov stil. To je moj stil.

12. Ajde da igramo :) Dajte neki server.

13. 193.104.68.2:27111

14. 91.150.72.236:27087

Aj ko je zaludan, igra se snow.

15. Naravno, meni se izbaguje kad hocu da udjem, jedino onaj Smaretov server mi radi :(

16. Puče mi konekcija momci, al' super je bilo :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.