Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ај
да играмо!!!!
91.150.72.234:27030
Ију, шта вас је.
Упадам.
Жњи, треба касније да попричам с тобом. Баци поглед на чет с времена на време.
Aj važi. Oćete da igrate bar pola sata, da znam da l' da premeštam net na drugi komp?
Ја реинсталирам управо. Отиш'о ми нишан у курац, нема ми друге. Играћу чим завршим.
АЈДЕ ЈОШ НЕКО ИМА НАС МНООГООО!
Ljubav me sprječava
САМО ЈОШ ЈЕДАН НАМ ТРЕБА ЗА 5 на 5 И СМАРКО ИСПАЛИО СИСА!
Ljubav kad rekoh!
http://img821.imageshack.us/img821/3881/49667590.jpg
Вукајлијашки маратон, одиграно трилион партија, очи нам поиспадале. Осим ових које сам стигао да скриншотујем, учествовао и Душан1001, можда и још неко.
Направио сам скриншот, сумњам да ће неко од ових да се сети. :)
ПЕКИ ЈЕ ЗАКЛАН ДОКОТРСКИ ОД СТРАНЕ МЕНЕ! ЛОЛ!
Људи убили смо га, никад се није овако пуцало, свака част свима који су ноћас играли! МВВА
Јес вала. У фацу си ми се унео ножекањом. Свака част.
Ja sam završio sa 123:50, Žnji sa 93:50 i kusur, Rajko je botina neviđena, majko draga...
Rajko je kralj. Onaj suicid kad ja nisam imao metaka pod flešom, kad sam mislio da je kraj, je neprocenjiv! :)
A ti si, Skočimiše bio Teror, lakše ti je bilo da budžiš skor, ha! :)
ЛОЛ
Realno, možemo da budemo okej klan kad bismo vežbali. :)
брате ко да веџба онлајн... за то треба да се седи у истој просторији...
Ma jok bre, ne mora, pa ne igramo LAN. Čisto ono, kad neki klinci naprave CW, skupi se pet nas nasumice i igramo k'o klan, čisto iz drkanja. Inače znam par mnogo jakih online klanova.
Добро је, да њих избегавамо ЉОЉ