CS 1.6 - пропало оснивање клана

1. Ne igramo više...

2. puc puc ožeži ožeži???

3. a jebote jesmo propali pa ne puca se vise kao nekad....

4. ma nema nikoga u ovo doba sa foruma mada nam je ovo jedno od najboljih vremena za cs... puno praznih servera... al et...

5. ajde, ja sam za...:D

6. i ja sam za ... al nemam vjere da ce nas se nesto puno skupit xD

7. Ja trenutno igram ovde
    217.26.67.178:27049

8. ljudi bolje da svako vece igramo u 22h na Teslic Gaming ( 178.63.2.6:27052 ) kao i pre, a uvek je prazan server :P :D

9. Ja ću vam dati ovaj server jer na njemu nema mnogo citera uglavnom je prazan ili polupun,
    a na njemu ima dosta dobrih igrača:
    IP: 217.26.76.106:27053
    IME: KoBK # Public
    Tamo ja često igram i potpisujem se .S@kky.
    Ulazite.....igrajte nekad se mozemo i dogovorit da igramo na njemu

10. saki mi igramo samo između sebe jer je zanimljivije :))

11. Pa da se nekad dogovorimo da igramo izmedju sebe nekoliko nas... jesli li procitao gore matrixse007 :))

12. ‚Radi mi kanter, ajmo, dajte server

13. Ja nemam, reinstalirao sam kanter, nema mi više servera

14. Kasno je, djes ranije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.