Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
odo bre da radim u picku materinu, imam milion tupavih stvari da pozavrsavam a mrzi me u tri lepe!
Ovaj tip što peva Omen je loše odradio al su zato Breathe odvalili.
Sedplast a toga kao nije bilo na vukajliji lolololololo a šta je bilo pre nego što je editovano
Meni su modovi, kad sam se registrovao tek, editovali definicije dana, tj. pravili greške u njima. Nisam se žalio, ali nem ni sad pojma ko je to radio.
Fazon, prva definicija dana, a ja je nisam ni pročitao kako valja pa mi promaklo 5 grešaka. Kurac nisam, pročitao sam je 10 puta. :)
http://www.youtube.com/watch?v=rS0zzw8DG7Q
Ево нпр ови из серије лолол
Nije fer sto ste editovali onom liku na temi 'Da li si prava muskarcina', jer je moj odgovor na njegov komentar izgubio smisao posle :P
Evo posto me mrzi da skrinsotujem
DJOLE
Koliko glup test ja ne verujem,znaci glup sam ko kurac!
(Edited by a moderator)
Sviđa mi se
Odgovor
18 сати ago
1 Sviđa mi se
Scholesy
Sta je bilo, shvatio se neke stvari u zivotu?
Sviđa mi se
Odgovor
17 сати ago
odgovor na DJOLE
1 Sviđa mi se
Preuzeto sa http://www.tarzanija.com/test-da-li-si-prava-muskarcina/
nemoj sad tu da mi pustas neke fore...
Busted. :/ Obrišite mi definiciju, pederi!
lolo ovaj cirkus Tonjeli i Blek'ol me totalno zbunijo....
a jebiga, onda jos gore. obrisao si kritiku. ako stvarno kenja non stop banuj ga i kraj (ako to moze tamo, a kazes da moze).
prije neki dan su ljudi odje napljuvali lika koji je brisao negativne komentare sa defke i lik se ubio (ne stvarno, ali se na vuki ubio lolo) i ljudi ga i dalje prozivaju.
ovo sad je isto, ako ne i gore.
meni je supacki jebemliga.
Седпласе, лако је теби да кажеш да је шупачки, јер ниси мод и не расправљаш се сваки дан с будалама, нико те не назива педером/шупком/ретардом. Мислим, и то је океј, али смори после извесног времена, па и сам почнеш да изводиш егзибиције, едитујеш коментаре итд.
Smesno je kako, kada nas neko nazove pederom, odmah to shvatamo kao najgoru uvredu
Баш не. Мене су успели само двапут да увреде на овом сајту, и то сам се увредио само зато што су увреде долазиле од људи које знам лично. Остали су ми само слова на екрану.
Поента је била у томе што јебено смори кад стално добијаш увреде без икаквог разлога.
Па Џими, модерисање ваљда није обавезно мајку му? Ја не знам зашто би ико морао да трпи такве увреде. Размод и пријатан дан. Рејално
A kao fol, nije uvreda lolo?
Седпласе, лако је теби да кажеш да је шупачки, јер ниси мод
e moguce da je to u pitanju....
И то што кажеш. Кајзене, знаш шта ти је чинити!
A sto bi bila? Kao da odes nekom homoseksualcu i kazes, hahaha strejteru jedan!
Лололо, ја би такве шабане звао да се бију. Ако су тастатура криминалци, онда бих волео да их видим на делу и у рил лајфу, што би рекли ови што га немају.
Цссс... Па, кад кажеш некоме да је педер, не мислиш да је хомосексуалац, него да је сероња и да га не подносиш ваљда. Друго, без обзира да ли то неко прими као увреду, свакако није лепо користити. Комуникација треба да се води на неком цивилизованом нивоу. Свако ко има потребу да вређа, не би требало да се упушта уопште у расправу. А и ово што кажеш Фејз. Најчешће вређају преко нета они који никад никог не би вређали уживо.
Cekaj, je l' rec peder ima osnovno znacenje 'homoseksualac' ili 'seronja'? Ozbiljno pitam :)