Transfer blama

1. pa,taj lik mogao da mi sredi stan,ali nemah živaca da se mlatim
    HAHAAHAHAHA
    http://mojudvarac.com/photo/palac-ti-je-vrh.jpg

2. Дај, отворите посебну тему Интернет бламирање или тако нешто. Ово баш заслужује посебну тему.

3. http://www.pobjeda.me/2012/10/18/dokovic-u-selu-svojih-predaka-u-jasenovom-polju-kod-niksica/

Gledao na televizor nešto malo dok sam zbućkavao kafu, i kroz glavu mi je samo prolazilo "jebote jebote jebote". "svetski sportista, dobar čovek" a ja bih još dodao i veliki srbin koji je uzeo državljanstvo Monaka, koji ovakvim akcijama kupi simpatije kod naivne publike ka kakv političar.

Umjesto što podižu nepotrebne građevine, neka za promjenu podignu neku javnu kuhinju.

4. РТС ШАРЕНИЦА

ЖИКА СЕЉАК: Ви ипак имате неки ген, је л' то неки породични ген или сте га наследили од родитеља?

5. — Шта си данас радио?
    — Мислио на Црвену Звезду.
    — Поред тога?
    — Слушао песме о Црвеној Звезди
    — Добро...Шта још?
    — Певао песме Црвене Звезде.
    — Још неку ствар?
    — Гледао снимке Црвене Звезде.
    — Добро...Шта још?
    — Скидао нове слике о Црвеној Звезди.
    — Да ли си радио нешто што не укључује реч ,,Црвена Звезда''?
    — Ушао на Фејсбук.
    — Коначно!
    — Да видим странице о Црвеној Звезде,наравно. :)

6. Umjesto što podižu nepotrebne građevine, neka za promjenu podignu neku javnu kuhinju.

Jes, djokovic je kriv sto je narod gladan. Svima mveta sto je on uzeo drzavljanstvo Monaka i njima placa porez, a nije ostao u svojoj rodnoj srbiji kojoj bi placao porez, koji bi na kraju pokupili politicari. I da, izgradili bi neku narodnu kuhinju. Ovako, jebiga, djovak otisao u monako, pa nam narod gladan jer je tacno od njegovog poreza planirano da se resi pitanje siromastva. Stvarno transfer blama.

7. Gazimudo, stvar je u tome da ako oćeš da budeš dobar i da učiniš nešto konkretno dobro onda uradiš nešto konkretno što će da djeluje konkretno. IMa pravo da radi sa svojim parama šta oće, al ovakve stvari se ne mogu nazivati aktovima humanosti.

8. Umjesto što podižu nepotrebne građevine, neka za promjenu podignu neku javnu kuhinju.

Ili kuću...

9. kizo
    Gazimudo, stvar je u tome da ako oćeš da budeš dobar i da učiniš nešto konkretno dobro onda uradiš nešto konkretno što će da djeluje konkretno. IMa pravo da radi sa svojim parama šta oće, al ovakve stvari se ne mogu nazivati aktovima humanosti.

Ja procitah ceo tekst,nigde ne videh reci AKT HUMANOSTI.

Al sam zato nasao ovo:

kizo
    Jedan od najboljih svjetskih tenisera Novak Đoković, kao najveći donator, prisustvovao je u četvrtak osveštavanju Crkve Sv. Arhangela Mihaila na Jasenovom Polju kod Nikšića.

Kljucne reci: NAJVECI DONATOR.
    Meni kao nekome ko ne veruje u Boga je to bacanje para,al ljudima koji su pobozni, iz okoline te crkve, sigurno da prija sto imaju novu crkvu, a posto je Djovak, izmedju ostalih, ucestvovao u donacijama za nju, ne vidim cemu pljuvanje.
    A jebem li ga, konkretnije bi bilo da je isao i delio lunch pakete svakom beskucniku na koga je naisao,al ajde da ne preterujemo..
    Zasto se uvek ocekuju dela onih koji nemaju nikakvu obavezu da ih rade, a oni koji bi trebalo da ih rade, ne dobijaju nikakvu kritiku za svoj nerad?

10. ask.fm!

Не знам, можда је неко већ ово спомињао, али је велики блам постојање овога. Зид на Фејсу ми је затрпан туђим објавама каква су дебилна питања постављали и какве су још дебилније одговоре давали. Углавном се клинци забављају на тај начин, али има и старијих.

11. Zasto se uvek ocekuju dela onih koji nemaju nikakvu obavezu da ih rade, a oni koji bi trebalo da ih rade, ne dobijaju nikakvu kritiku za svoj nerad?

све док се било шта своди на саму критику је инфантилно и ирелевантно. а то да их нико не критикује, па како не?

12. Gazimudo, stvar je u tome da ako oćeš da budeš dobar i da učiniš nešto konkretno dobro onda uradiš nešto konkretno što će da djeluje konkretno.

Ako neko veruje u Boga i daje donaciju za izgradnju crkve, onda on veruje da radi konkretno dobro. Sa njim se možeš slagati ili ne, ali pljuvati ga nemoj.

13. ^ Pa evo konkretno je kritikovan Djovak sto trosi pare ovako a mogao je korisnije da ih utrosi, citiram , narodnu kuhinju , a niko nije rekao ni rec o recimo politicarima koji su doveli do toga da nam je potrebno sve vise i vise narodnih kuhinja..
    Slazem se da je kritika bez konkretnih akcija go kurac,al ajde...

14. Ali ja mohu iznjeti svojemišljenje ako nešto ne vidim kao dobro. I ukoliko je je to stvar njegovih ličnih vjerskih uvjerenja i osjećanja, zašto mediji od takvih stvari prave spektakl? Javna linost, u redu. E pa onda javnost ima pravo i da iznosi svoje stavove po pitanjima djelovanja javnih ličnosti. I jeste vidli kako pobjeđujem u diskusiji tako što sam sebi postavljam pitanja a potom odgovaram? I jel ovo opet počinjemo neku temu o okoj smo ispisali destetak stranica i ništa nismo zaključili?

15. zašto mediji od takvih stvari prave spektakl

A voleo bi da se u medijima nalazi malo više filozofskih tema, teoretskih rasprava, članaka o savremenoj umetnosti i osvrta na aktuelna dešavanja o klasičnoj muzici, kao i priloga o akademskim dostignućima sa univerziteta širom sveta? Šta ćeš, mediji to ne vole, oni vole stvari na koje se pali masa, a masa voli da se pali na stvari koje objavljuju mediji, i tako, začarani krug. Što se mene tiče, ne interesuju me sportisti, glumci i starlete, zvezde i pevači, pa se ne osećam pozvanim da o njima diskutujem. Samo ne znam zašto onda sad ovo pišem?

16. Kizo, necemo siriti diskusiju, ja sam samo hteo da kazem da ona vest o djovaku nikako nije za transfer. Imaj svoje misljenje, slozi se ili ne,al da dodje u transfer samo zato sto je to djokovic kog ovde kolektivno pljuju mi je debilitet.

17. Znam, i ne bih ja nešto volio.

I ja samo hoću da kažem da mi je jasno zašto bi to neko smatrao transferom, pogotovo zbog reakcija javnosti na Đovaka ko srbskog viteza i ktitora.

18. http://i.imgur.com/1bfCa.png
    А на слици жена-мачка....

19. Ahahahaahaha, kučka- mačka (probaj da izgovoriš brzo)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.