Transfer blama

1. Bolje reći udareni u glavu. Žao mi ih je.

2. OVO JE NAPRAVIJO ČAMPI SRBOMRZAC!

3. Izgleda jezivo. Šta se dešava u klipu?

4. Ahahahahahaahaha dodži mačkice da ti ga stavim u ruku osetićeš kako ti krv brže teče u žilama.... hahahahahahaha

5. НИКАД ТИ ТО НИСАМ СТАВИЛА ДО ЗНАЊЈА
    хахахахахаха

Izgleda jezivo. Šta se dešava u klipu?

то је једно од већих достигнућа светске кинематографије, калварија.

6. Pa da. Šta normalno možeš i da očekuješ od njih.

7. немој тако, имају браћа добрих серија, ал овде су баш баш победили.

8. Dragi prijatelji na fb-u i poznanici, ovim putem zelim da vam se izvinim za izjavljivanje ljubavi u inboxu i pisanje romana od poruka gde pise kako hocu vezu i kako sam ozbiljna devojka (mislim, jesam ali ne smaram toliko s tim). Imala sam par smaraca na fejsu koji nikako da se otkace od mene i pre nego sto sam dosla na ideju da im uzvratim kontrasmorom, morala sam da ga testiram na vama, da vidim da li ce da upali. :) Kod vas slucajnih uzoraka je to upalilo, smorila sam vas do bola, dakle eksperiment je uspeo. :) Onda sam to posle primenila na ovim smaracima i sita sam se ismejala kad su se zbunili, uplasili i kad nisu znali sta ce i kako ce dalje da pisu. Dakle malo sam trolovala. :) Mogla sam da ih blokiram odmah, ali htela sam ipak malo da se zabavim, pa sam ih posle izblokirala sve po redu. :)

Е,да рства буде још гора ово је једна бивша вукајлијашица

http://www.realx3mforum.com/smf/avatars/gallery/blank.gif

9. Ja sam pre jedno godinu dana bezuspešno pokušavao da nađem na netu ceo film :)

10. Vidi je Rockangel što se opustila na Fejsu, lololo

E da, transferčina: http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=203#post_2180049

11. Kakav je genije ovaj sab fokus.

12. Да, Пеђа, она :)

13. И ми смо плагирали усране нароњаке неколико пута, није у праву Саб Фокус, али сложићу се са већим дијелом његовог поста, стварно сте циркус олололо

14. Ali ako joj srce kuca kao švicarski sat, to znači da joj kuca 60 na minut što je vrlo malo.
    BTW film bi obrnuo deset krugova i postao dobar da su stavili zvuk shotguna.

15. Za tribinu ga tajgu, malac :)
    A ovo nije mogao da bude ničiji drugi mozak, nego vrsnog poznavaoca sexalitija :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.