Transfer blama

1. papetče, njima je oprošteno, ipak su djeca

2. papetče, njima je oprošteno, ipak su djeca

da.. realno, super sto se tako zajebavaju.
    A i taj yaser i to sto ste kacili pre, uopste nije za transfer. Likovi ulazu mnogo truda a i saljivi su i imaju smisla za humor. Da imam dete, bilo bi mi drago da gleda to. Kao neki nju ejdz branko kockica. Treba mu dati prostora na rts-u u decijem programu, ako postoji taj deciji program uopste.

3. imaju smisla za humor

Daj mi jedan klip na koji si se nasmejo. Likovi jesu ok svojim ponasanjem, to stoji. Ali im je duhovitost u minusu i zato je transfer.

4. ИСУСЕ, БУДО И АЛАШЕ. ХВАЛА ВАМ БРАТЕ ШТО НЕМАМ ДЕЦЕ...

5. jadovi na fejsbuku koji javno kukaju za Lisom Ann

6. Pa javno, kako drugačije.

7. LEPTEJEBO! Šta je to stvorenje?!?

8. LEPTEJEBO! Šta je to stvorenje?!?

El Chupacabra!!
    https://i.imgur.com/ZLmj3k2.jpg

9. A daj idi u kurac Šomi...

10. ,,Bio je jedan čovek kod nas pre 200 godina, a bio je prorok, i nikada nije čuo za Kinu, ali je rekao: Doćiće ljudi sa istoka - žuti ljudi i zavladaće svetom i piće vodu s reke Morave. To je srpska reka. Danas piju i još će da piju vodu i sarađuju. Otišli su dalje neko što je naš prorok mogao da zamisli” - rekao je predsednik Srbije u razgovoru sa kineskim premijerom. Sta koji kurac???
    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/520298/Nikolic-citirao-Tarabica-pred-kineskim-premijerom-Doci-ce-zuti-ljudi-sa-istoka-i-pice-vodu-sa-Morave

11. daj, stvarno reko AMERIČICI looooooooooool

Čestitam vam na onome što ste uradili u Africi, u Latinskoj Američici, ostala je još Evropa - podvukao je Nikolić.

12. Хахаха, јебо те сунце. Нема другог објашњења него да су сви они стварно пили воду из доњег тока Мораве.

13. Лол, шта прича овај човек:

- Kineska država je uvek bila zainteresovana kako radi privreda

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.