Transfer blama

1. Што на ову тему, дотторе?

2. U pravu je Dragić ovde, realno. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da li je bio umešan u neke malverzacije ili ne ali znam da je njegova firma proizvodila vojnu i lovačku opremu po vrhunskom kvalitetu i neverovatno povoljnoj ceni. Naša vojska je furala to i znam da izvoz te iste opreme na strano tržište pičio sve u šest. Kome je zasmetao, to već ne znam, sigurno Dinkiću.

3. Вероватно није засметао никоме него је било згодно да се те малверзације свале на једног који није политичар.

О каквим чарапама од 200Е прича, лол?

4. Pancirne čarape za ministre, da ih odbrane od govana koja su izasvali.

5. О каквим чарапама од 200Е прича, лол?

Pa ona Dinkićeva fora kako Lemi valja vojski čarape za 200 jura. Msm niđe veze. Pouzdano znam da je čak i država njemu ostala dužna u vezi neke opreme za vojsku, na šta je on čak i zažmurio. Valjda hteo da izigrava nekog patriotu al oni mu ga šuknuli do balčaka lolo.

6. Колко сам ја упућен, а распитао сам се, Првослав Давинић, који је био с Динкићем у странци, Драгићу је намештао послове, па кад је пукло, свако своје гаће... Па тај Динкић му је наместио да купи за шаку динара ту исту "Москву" из које га овај избацује сада

7. Ma ko zna brate šta se tu desilo. Znam samo da je oprema koju je on valjao bila vrh i da je tu istu opremu furala vojska, mogao si u njegovim prodavnicama da je kupiš za neke smešne pare, nije baš dž ali svima dostupno. A posle afere pancir oprema je postala golo govno i znamo šta je bilo sa vojskom posle.

8. Купио ортак за 600 динара Драгићев ранац, само бомбом није пробао да га сјебе

9. To ti pričam. Vrhunski kvalitet za male pare. Sad da l' je on nešto tu muvao ili ne ne znam. Mislim moguće je, jer su velike pare bile u igri. Ali znam da je ovo posle njega govno.

10. deluje mi ko da ckode ne zna ko mu je babo.

11. Ljiljana Vujic
    Lepi moji najlepsi bato i seka moja snajkaaaaaaaa

Kakav je bre ovo inbriding koji kurac?

12. Aaahahahah

Pare se međusobno da novac ostane ukući.

13. јебени косјерски реднеци, треба спалити целу општину напалмом

14. HAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    vidi malog

15. Znači govno ovaj Pantić, pas mu jebo majku govnjarsku.
    A ovaj Anđić ili kurac palac, kako se već zove, je jedan bilmez.
    Majku im obojci jebem

https://www.youtube.com/watch?v=hzesCYhQKkI&feature=youtu.be

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.