Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Čuj mudo, kapiten.
Moze da glumi savu milosevica ili toleta kasnije
A Nikola Kojo trener.
A onaj nosonja ekonom. he he
bas transfercina jebena,ali bas bas...koliko ostatak sveta boli kurac za world championship u20 ahahah a ovde ima toliko debila koji se loze ko da smo lansirali raketu u susednu zvezdu
cak i moji ortaci mnogi jebem ih u usta mrtva smramota me jako
Cekaj samo koga ce mali copavi da glumi? Saponjica? Hehe
Kako nekome padne na pamet ovakve gluposti da piše? Stvarno užasno kakve mozgove imaju.
SREBENDA 101% SRBIJA DO TOKIJA, a onda zajebe prvog komšiju ili zatruje izvor.
Sad bio, pod balkonom gradske skupštine.
Jesi se fino pokakio?
da, zanimljive situacije jako. istovremeno me oblije znoj a istovremeno se i naježim. pogotovo mi dodje muka kad krenu da vode navijanje bolje šavija da se plati pošteno čovek ima porodicu treba tu usta prehraniti i da povuče masu pa da vidiš da l bi se prepričavalo po internetima
Kaltiče, ne jedi govna. Transfer je bio pod balkonom.
Samo pitam, Kejne, ne se ljutiti.
kako je izgledao znam da si bio uplasen ali mozhes li nam predstaviti taj trenutak kroz reči
Odjebi.
u redu, sada sam se već uvredio
kizina mama uzme svinjski kurac a bradavice joj nabreknu kao klikeri dok ispušta krik zadovoljstva u prljavoj žabokrečini i nakon same pomisli na termin dirty srce počne ubrzano da joj lupa
kizina mama radi to
ona radi to
Napuši se kurca prepisivaču trulih fora. Mnogo se ovoj sirotinji dopušta.
http://s27.postimg.org/t14bm3vr7/Capture.png
prosečna srbenda se odlično pronašao na temi
Сличан сличног препознаје, Еру :)
ah kad si me pre pronašao ljubavi moja nesuđena, zaboga