Transfer blama

1. novosadski tupak

2. hahah sad cu da odgledam ove klipove jer verovo mi ili ne ovaj lik isao je samnom na faks.
    Da bi potvrdio istinitost moje tvrdnje recicu da je lik isao u srednju ekonomsku, pa ako je neko isao u ekonomsku moze da potvrdi.

3. hahaha lupi mu shamar kad ga vidis i jos jedan za mene

4. nisam ga ni video od onda....secam se da se druzio sa onim daVid-om iz Unije sto peva sa tatulom....
    inace tog tatulu sam prvi put uzivo video pre nekih dva meseca u jednom klubu u klonji, ko neko detence izgleda sav mrsav i usukao pokusavao da prodaje neke prebedne fazone nekim ribama tipa jel imas zavoj, srce mi krvari kolko mi se svidjas...

a na tog tatulu se lozilo jedno 12000 riba, tj klinki, a realno ne izgleda nista spec.

a ovaj djare je obican fetus

5. Djare ima 16+ ulicnih tuca u svojim pesnicama.

6. Hahaha pez moramo izaci jednom zajedno jbt

7. hahaha dogovaramo se fazon vec dve godine

8. ja 5. septembra dolazim u ns ajde da se nadjemo ;)

9. Evo ga još jedan smuđ
    U peder boje podpazušnim jamama ovlaženoj košulji
    https://www.youtube.com/watch?v=288-xCOPuRg

10. Oblakmatori, koliko god šuplje i trulo zvučala ta priča oko zavodjenja ala Gnjatina glavica i slično, iz pouzdanih izvora mogu da ti potvrdim da ovaj lik (Petar se zove) ne da nije za transfer blama, nego lik razbija šta radi ribama...
    Cela priča je zasnovana na NLP-u iliti neuro lingvističkom programiranju, koje je primenljivo na mnogo širi spektar u životu nego što je zavodjenje, ali eto i tu se primenjuje.

11. i gnjatic razbija ribe...bukvalno

12. људи који имају некакве системе, некакве матрице и те крипи тактике, као што је типа тај нлп за који ми је један онако поприлично с рибама слаб лик причо, су самим тим до јаја лејм ликови.

13. мада, истина, има ликова коју су на корак од самоубиства тако да јбг, боље да пробају ове семинаре завођења лол него да се разнесу у биоскопу.

14. baš, čuj seminar za zavođenje riba, šta kao naučiš da zavodiš ribe i onda si legenda, jel to

15. Bolje da idu na plasticne operacije nego na te seminare.

16. Davide, postoje ljudi (obično ih zovu alfa mužjacima) koji sve ovo što ti nazivaš njegovom "taktikom" rade na nesvesnom nivou... odnosno prirodno im je dato da koriste matrice, a da toga ni oni sami nisu svesni. Jesu i oni lejm?

Pezose, za Gnjatu sam siguran da si u pravu.

17. тако је, као што на пример радим ја. а чим идеш на јебени курс хаха да научиш, и чим имаш та ултра научна имена за своје тактике значи да си дебос.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.