Transfer blama

1. Svi kod Davida na kurs zavođenja :))
    Pozdrav za Peđu ;)

2. кад прилазите риби баците јој ен ел пе, па ајон шел трицератопс мув, па ако се окрене на лево и прекрсти ноге значи онда иде шатл рокит ди ем ти тектик.

3. Ćao forget-me-hot :)

Jbg, Davide, neozbiljan si dečko :)

4. http://www.nikolaisandra.com/seminari/

haha 7. Kako znati da je djevojka spremna za poljubac, odnosno kako učiniti situaciju
    spontanom.

stvarno me zanima kakve savjete daju tim debilčinama haha, npr. prije randevua oslobodi svoj duh, razmišljaj o lijepim stvarima, lijepo se obuci, imaj na umu to da ne smiješ izgledati uštogljeno

5. не без зезања, оћу да кажем да су све теоријске приче врв тачне али су јалове уколико корисник о њима размишља док поступа, мора да клизи. е сад, дал су ти курсеви делотворни да то постигну - у то сумњам. ја бих све упростио тиме да је неопходно бити опуштен и да те боли курац за одбијање, условно речено бламирање и слично.

6. čim moraš imati na umu to da ne smiješ izgledati uštogljeno, u startu imaš problem. to se možda može prevazići ali ako to ne možeš sam da zaključiš do dvadeset i neke, onda ti nije ostalo baš puno vremena za ostale lekcije kontam

7. Spontanost ne može da se nauči na kursu... A i sve zavisi na kakvu devojku taj neko naleti, ima onih koje padaju na jedan pogled, ali i onih koje te otkače na prvu.

8. http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=1272#post_3283909 kladim se da ovaj ne bi nista bio bolji od gnjate da ode u onu emisiju i da ga one dve vozaju i ovaj bi se zaprepastio garant,mekana glavica i sve ove fore oko zavodjenja su presranje,

9. da, i spontanost dolazi na kraju, nakon što posložiš neke stvari u svojoj glavi. ne možeš biti spontan (ne mogu da vjerujem da pričam o ovome) a da se prethodno ne krećeš, zapostavljaš sve obaveze a i one koje obavljaš ne obavljaš ih dobro nego preko kurca, a sve to jer imaš problem koji te koči

10. mnoge znam koji nisu fizicki pogodni a da jebu dosta i dobre picke i to uspevaju svojom harizmom i duhovitoscu a ovaj lik uopste ne deluje ko neko ko je harizmatican ni duhovit a i da jeste kako ces nekoga ko krece od nule to nauciti jbg sta recices mu tretiraj je ljuto ovaj ce je poslati u bolnicu i ti ces biti kriv hahah

11. Haha u jebenu bolnicu

12. Tretiraj je ljuto ovaj joj oseče ruku

13. Gnjata pravi paravojnu formaciju

14. Haha, nisu fizički pogodni, kakva formulacija :))

15. Kako volim kad objasni ovako

16. hahha ol linkuje komentar koji je odmah iznad njegovog kao da je pre 4 meseca napisan

17. Meni je cela ta situacija sa kursem zavođenja i više nego otužna. Istinski verujem da postoje devojke kojima će se sviđati čak i fora od ćelavog Podseća me ovaj lift na onaj iz Terminatora. No zamislite da prođete taj kurs, dobijete najviše ocene od svog trenera i stvarno se osposobite za neposredniju i opušteniju komunikaciju. To je u redu- ali svakako povlači i loše stvari sa sobom. Prvo može se desiti da na taj način upoznate svoju buduću suprugu, njoj se svidi vaš humor i odvažnost i kupite je putem toga. Verujem da bi ostatak života proveli pitajući se da li bi ona zaista bila i sa "pravim" vama. Ne bih da filozofiram odviše, ali jednostavno sa najlepšom devojkom sam bio u trenutcima svog najvećeg rastrojstva (sa par kilograma viška, nikakvim ciljem u životu i melanholičnim raspoloženjem). I ako se sada osvrnem na to (a u međuvremenu sam se stvarno sredio po svim aspektima), verujem da je pravi kjluč te veze bilo bespogovorno poverenje (a čak i da je nešto drugo, svakako veza nije počivala na obmanjivanju i lažnom predstavljanju). Ukoliko vam je već suđeno da sretnete osobu koja će dovršavati vaše rečenice i biti deo važih soba, pa majku mu, zar mislite da bi ovo sranje od kosmosa dozvolilo da se tako nešto ne realizuje?

18. Ukoliko vam je već suđeno da sretnete osobu koja će dovršavati vaše rečenice

Da meni dovrši rečenicu pretjerao bih tanjiraču preko nje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.