Transfer blama

1. ahahahhaha
    ukopo joj glavu na smetlištu

2. A i mislim da ovo sranje od kosmosa nije sranje zato što spaja idealne parove, već zato što je izjebao koga je stigao, valja i to reći.

3. AHAHAHHAHAH, ADMINI SA POMOZIMO KONJE ZVONKA BOGDANA SU ME BANOVALI I NE MOGU NIŠTA DA KOMENTARIŠEM...

OLANIČE, INZVINI AKO SAM POVREDIO TVOJA OSEĆANJA. KUPIĆU TI MARAMICE DA IZDUVAŠ SLINE....

4. па стави ово и на фб статус мејмуне, јел има још негде да си написао?

5. ТАКО И ТРЕБА, ЈЕБИ ГЛУПЕ ИНЦЕСОИДНЕ МАЦУРИНЕ СВЕДОКЕ!!1

6. па стави ово и на фб статус мејмуне, јел има још негде да си написао?

Naravno da jesam. Imam i ja grupu, 30 k ljudi na kojoj sam napisao nešto veoma slično. poyy

7. stičem utisak kao Balašević samo čeka da neko umre, pa da brže bolje isprati sve to
    http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/583747/Pogledajte-kako-se-Djordje-Balasevic-oprostio-od-Arsena

8. vise postujem onu likusu sto je napisala gazdaricu

9. e nzm dal je transfer blama ili sta ali videti boru corbu na koncertu kako obucen u marihuana print odecu drzi parce papira i pokusava da otpeva svoju novu pesmu koja je isti kurac kao ostale a ne ide mu, niko je ne zna i niko ni ne zeli da je cuje... tuga pregolema

10. ко је вечерас отишо на бир фест је морон.

11. Što, Davide, jel toliko govno od festa? Čujem da snimaju i nadziru sve živo, ne možeš nož ni bombu ponijeti ko čovjek.

12. aj beži šiptarčino trula

13. videti boru corbu na koncertu kako obucen u marihuana print odecu drzi parce papira i pokusava da otpeva svoju novu pesmu koja je isti kurac kao ostale a ne ide mu, niko je ne zna i niko ni ne zeli da je cuje... tuga pregolema

Skečovao je na temu trave i na Lake festu, posle sam se sjetio da ga to drži vec godinama. Sa papira čita i neke starije pjesme.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.