Transfer blama

1. хаххаахха немојте се свађати

2. Ahahaha
    Drakulin pas Zoltan

3. Transfer blama kad izgovaras "koliko varnica toliko parica" bukvalno me znoj obliva i propadam uzemlju

4. Маестро ♦
    Transfer blama kad izgovaras "koliko varnica toliko parica" bukvalno me znoj obliva i propadam uzemlju

+MILION

5. šta je ovde blam provirone? što je ružna i starija žena? mislim, ne lično moj izbor šminke, smatram da je previše jako i drečavo, ali svakako je ovaj look odradila fino i imaš brdo devojaka koje nose isto to, kao i brdo makeup tutorijala koji savetuju isto ovo (što možeš videti i po komentarima žena na video). činjenica da ne bi imao transfer da je isti ovakav tutorijal napravila neka mlada i lepša devojka je nešto što me mega rastužuje, i ceo taj mentalitet zgražavanja i "fuuuj" reakcije jer se baš >>>TA<<< osoba usudila da uradi nešto što ti smatraš da nije dovoljno atraktivna da radi

6. Nisam hteo ni da otvorim ovaj video jer ste rekli da je ruzna i starija zena i to je upravo razlog zasto ruzne i starije zene ne treba da snimaju videoe. Starije i ajde ako je neko kuvanje, zimnica itd ali ruzne skk sakrij se od sveta spodobo ne iskaci pred ljude i kad je neophodno i kad ne

7. Ajde Nebitna ne seri, sama si rekla za ženu da je ružna i matora. Proviron to uopšte i nije rekao neko samo obesio klip, možda je nešto drugo transfer blama na videu. Prema tome ne deli pravdu, jer sam besan.

8. Čujem Jaserštajn neki mnogo poznat jućuber, reko šta li taj radi, da ne radi neke video-igre neke prikaze, šta, uključim...
    https://media.giphy.com/media/wvQIqJyNBOCjK/giphy.gif
    Brt preko 250k pratilaca na jućubu

9. Lol logika većine vukajliijaša je kao da vam je neko prisilno i nestručno izvršio lobotomiju rđavom testerom

Pazi sad krajsleru: ja sam rekla to jer je činjenica da je stara i jer je moje mišljenje da je ružna, a kapiram i mišljenje većine. Ono što ne kapiram jeste zašto je transfer ako osoba tih osobina pravi makeup tutorijal, koji se pretežno ne razlikuje od mnoštva amaterskih makeup tutorijala, OSIM što ih u ogromnoj većini slučajeva prave lepe i mlade devojke. Po odnosu lajkova i dislajkova, možete zaključiti da video ima svrhu, da su žene koje komentarišu zadovoljne, i ispunio je svoju svrhu na sasvim netransferičan način

10. Kaunte, jaserštajn pravi snimke za decu i većina njegovih sabskrajbera su osnovci. Ne možeš da očekuješ da stvari pravljene za osnovce budu interesantne tebi, jer svi znamo da su deca glupa i neiskusna i treba im vremena da prestanu da se lože, i neophodno ih je istolerisati i pustiti da se lože dok ne uvide istinu. Ako je ne uvide i posle 18e, onda jbg, transfer su

11. Daj bre, ni presada glave joj ne bi pomogla, ne znam zašto se pirlita, kad ima mnogo lepših, čak i starijih od nje koje rade nešto i zarađuju, a niti se šminkaju k'o ova, niti slično. Svako naspram svojih mogućnosti!

12. њих бре треба убити ножем

још говна педерска рекламирају теленор ко зна које паре узимају на тим срањима

13. Jaserstajn jevrejcina debilna glupa, koliko mi ide na kurac

14. Ne možeš da očekuješ da stvari pravljene za osnovce budu interesantne tebi

Moje čulo za transfer blama reaguje na blam bez obzira na versku, starosnu i rasnu opredeljenost. Čuo sam za ovog lika i to su mi neki stariji rekli: e, kao, to je najjači jutjuber, glupe su stvari, ali nekako zarazne (mada to bi se moglo reći i za hepatitis, hehe skeč) reko da pogledam i preznoj je bio i eto.

JASERŠTAJN, jbtdan

15. https://www.youtube.com/user/nKrkan
    ovaj jutjuber nije loš
    samo mi se ne sviđa stil oblačenja

16. Pazi sad krajsleru: ja sam rekla to jer je činjenica da je stara i jer je moje mišljenje da je ružna, a kapiram i mišljenje većine. Ono što ne kapiram jeste zašto je transfer ako osoba tih osobina pravi makeup tutorijal, koji se pretežno ne razlikuje od mnoštva amaterskih makeup tutorijala, OSIM što ih u ogromnoj većini slučajeva prave lepe i mlade devojke. Po odnosu lajkova i dislajkova, možete zaključiti da video ima svrhu, da su žene koje komentarišu zadovoljne, i ispunio je svoju svrhu na sasvim netransferičan način

Taj feminizam prosipaj negdje drugo, ovo je Vukajlija!
    Ovdje svi slušamo samo Jašara, jedemo jagnjetinu, muda su nam orunjatila dok smo bili u vrtiću i nikad u životu nijesmo jeli u Meku niti pili malo pivo.

edit: /s

17. Taj feminizam prosipaj negdje drugo, ovo je Vukajlija!
    Ovdje svi slušamo samo Jašara, jedemo jagnjetinu, muda su nam orunjatila dok smo bili u vrtiću i nikad u životu nijesmo jeli u Meku niti pili malo pivo.

za Mek si u pravu a valjalo bi da se otvori i jedan u PG. do tada nijesu losi oni kod pozorista i hard rokkafe mada je hard rok malo preskup.

18. Jeo sam u Meku u BG kad sam bio mali a bio je jedno vrijeme i kod nas tamo blizu Metalke je neđe bio ali onaj u prikolicu. Valjda je taj jedno vrijeme bio i dolje u Budvu ili Sutomore.

Nemam pojma za to kod pozorišta a Hard Rok sam čuo da je skupo u pizdu materinu. Možeš napravit roštilj i zvat po familije i prijatelja da dođe, za pare što bi tamo popio jedno pivo.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.