Transfer blama

1. GUD FELAS se zove ovo kod pozorista nijesu losi imaju i one tortilje sa piletinom i povrcem i pice i svasta nesto. sjecam se toga mekovog kamiona malo sam se svojevremeno smeka sa djevojkom sto je radila tamo ali nista vise od toga nije bilo.

2. GUD FELAS se zove ovo kod pozorista nijesu losi imaju i one tortilje sa piletinom i povrcem i pice i svasta nesto. sjecam se toga mekovog kamiona malo sam se svojevremeno smeka sa djevojkom sto je radila tamo ali nista vise od toga nije bilo.

Aaa znam to, jednom je jedan drug svraća bio tu pa nam je uzeo neku piletinu brt sa sirom ali to nekako kao pita od pileta i sira... u stvari nije, nego je nekako ka da si brate izmješa sir, pile i hljeb i nekako to stoji ne znam kako bih ti objasnio, al nije loše bilo. Jeo sam i hamburger neki njihov, dobar je isto ali su mali u pizdu materinu.

Moje čulo za transfer blama reaguje na blam bez obzira na versku, starosnu i rasnu opredeljenost. Čuo sam za ovog lika i to su mi neki stariji rekli: e, kao, to je najjači jutjuber, glupe su stvari, ali nekako zarazne (mada to bi se moglo reći i za hepatitis, hehe skeč) reko da pogledam i preznoj je bio i eto.

JASERŠTAJN, jbtdan

Hahah ja sam sad maloprije kad sam pročita ovo tvoje... Nekako mi je momak više iritantan nego transferičan. Mnogo je toj njegovoj ekipi usiljen humor al ono, ima ljudi koji vole i kursadžije jebene, nećemo ih jebati sad.

Ako oćeš baš da se oznojiš od transfera kucaj Mudja na youtubeu... Kakav je to debilus maximus

3. mozes da im kazes da ti stave u hamburger sto god oces + pomfrit nema sanse da se ne najedes za 5 eura vala ako se ja najedem i ti ces

4. mozes da im kazes da ti stave u hamburger sto god oces + pomfrit nema sanse da se ne najedes za 5 eura vala ako se ja najedem i ti ces

A dbr nijesam to zna za cijene jer nijesam nikad lično bio tamo :D Al ono, ovo dvoje što sam proba je stvarno bilo dobro, naročito ovo hljebosirpile.

5. sto ce ti onda onaj post gore? :)

6. sto ce ti onda onaj post gore? :)

Ovaj?:

Taj feminizam prosipaj negdje drugo, ovo je Vukajlija!
    Ovdje svi slušamo samo Jašara, jedemo jagnjetinu, muda su nam orunjatila dok smo bili u vrtiću i nikad u životu nijesmo jeli u Meku niti pili malo pivo.

edit: /s

Pa na kraj sam vidiš i dodao da je sarkazam da se ne naprže ljudi.

7. editovao si picko a ja se naprzio

8. Ову мајаковску треба бановати јер провоцира чланове да је вређају и псују на овај благдан.

9. editovao si picko a ja se naprzio

A jebi ga, sjetio sam se da ođe ima masu paljevina

10. ивкова слава, мегаглупо говно

11. Je l ovo onaj što se potpisivao kao Arkan Obilić

12. Taj. Lik je, kako stvari stoje, vođa navijača Srbije i lider organizacije Srbska čast, jer smo Srbi a ne Srpi.

13. Viđam lika po gradu, nizak je. Cak i ne deluje krupno.

14. Ima i neka grupa na fejsu gde ga zezaju.

15. Kako treba tući ove retarde jebote....

Sportski klubovi krpe kraj s krajem, nemaju članova, oni furaju neke kik bokseve, ememejeve po garažama

16. https://www.youtube.com/watch?v=5gyO65h1Dkw

Na 1:25 kad počne da igra transfer momentalan. A za dečka transfer će da sačeka kad poraste pa se seti klipa.

17. Zašto si ti odgledao klip namenjen deci, na kome je mala devojčica?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.