Transfer blama

1. Sve ovo što je govorio je tačno. Bavim se astrologijom i znam da je u pravu. Takođe, reč KITURINA je tri puta 666 što znači da ako u kući imate više od dve kašike da možete imati problema sa leđima.

2. jebeni marko bulat.
    -... isto tako, hiljadu podeljeno sa... tri je beskonačno...
    oplakao sam

3. Да јбте, ја сам скроз заборавио на ово јер све нешто капирам да то није трансфер, а уствари ово је можда и један од најбољих примјера трансфера блама (поред оног ћелавог учитеља завођења)

4. - Mama mi se preudala i novi tata me mnogo voli i vec me uči da plivam.
    - Bravo zlato bakino, pa kako se snalaziš?
    - Super vec sam naučio da se sam izvučem iz džaka vezanih ruku!

5. Једини филм у ком је други дио бољи од првог.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZqnSx_rrIuc
    https://www.youtube.com/watch?v=0G4AZ1vEEIg

6. Viktor u finalu je pobedio Puškina

7. Inače Predrag Gnjatić sad vodi neki politički blog il' šta ja znam, i zove se Predrag Gavrilović Gnjatić, udao se lik. Pritom ako neko zna ove iz Marke Žvake nek im kaže da vrate njegov snimak kad idu kroz Knez Mihajlovu.

8. mitropolit Amfibije

HAHAHAHA

Arhikormilar Amfibije

9. Pre dva dana otišli matori i ja u poveću nabavku i keva napisala na spisku šta treba pazariti. Pošto je ona rođena levoruka kao ja a roditelji je kao malu forsirali da piše desnom, rukopis joj je užaš Božji. Sve tipa hleb, susam, meso sam mogao pročitati, ali je keva uz to napisala da joj treba određena nijansa Garnijerove plave boje za kosu.

I sad je pokušavam da pročitam pod navodnicimaa piše nešto tipa "pegatiz". Ja pojma nemam. Stanem pred štand gde su Garnijerove farbe i tražim neku boju koja barem ima prva četiri slova Pegav- i ništa. I ja izbezumljen zovem devojku koja radi da mi pomogne i pitam je: "Izvini, možeš mi pomoći da nađem Garnijerovu boju L Pegavi?", pošto, jelte, ja pametan umislio jer je Garnijer francuska firma (valjda) da je to neki naziv na francuskom. Devojka me gleda kao klasičnog retarda, zinula koliko se blamiram, probere pet sekundi po onim farbama i nađe jednu i ubaci mi u kolica. Ja gledam ŠKK, otkud zna da je ta, itd., a riba se okreće ka meni i kaže: "Ta se nijansa zove pegavica jer je riba na kutiji pegava. Mnoge žene tu boju koriste pa je znaju pod tim imenom."

Mene ledeni znoj oblio od blama, ćale iza se kida i kaže meni: "To je to, ajmo na kasuuuu."

EDIT: koliko sam puta napisao "ja" stvarno sam retard.

10. L Pegavi

Ajoooooooooooj id u kurac.

Pojeo me blam. Konacno neki post vredan teme.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.