Transfer blama

1. Rene zove bihoea u kafan u da se prisjeti atrih dobrih vremena

2. mici jel mozes da izboksujes neke njene privatne slike u tangama ili tako nesto pa da mi prosledis?

3. jebo vas konj ćorave, profilna na ovom drugom yt kanalu joj je u tangama.
    ISTRAŽIVAČI

4. ŠVABO OSVAJA EP

5. jebo vas konj ćorave, profilna na ovom drugom yt kanalu joj je u tangama.
    ISTRAŽIVAČI

jok nije niko primetio....sta da radim sa jednom minijaturnom slicicom 2x2cm

6. Brt ta se nagutala tečinog kurca u senjaku a i vidi se da je oćna nemaš ti tu šta.
    Odeš bato u diskoteku poručiš vlašu jegera i 5 redbulova i da vidiš bato moj kako ti prilaze sexy twerking grls jebo te bog

Prvo sam procitao "nagutala se tečnog kurca" pa sam se bacio u rebus.

A moze i ovako: Nadjes bilo sta na prodaju u Kucevu (pentu za camac npr.) i javis da dolazis da pogledas, povedes neozenjenog mladjeg brata, i dok pijes kafu i rakiju u dvoristu, gledas kako se ispred kapije skupljaju copori kojota nalik ovome privuceni tablicama grada koji ima preko 100000 stanovnika.

7. jebo vas konj ćorave, profilna na ovom drugom yt kanalu joj je u tangama.
    ISTRAŽIVAČI

mala vidra je izgleda tandrljala picku na sliku ove nomadsku devojke grubih crta lica :D

8. sta napisah ovo a nisam uopste blizak za vidrom na forumu da mogu salu uvog tipa uputiti

9. Haha, sad nema nazad

10. Toma Smor ne zna da pogodi šta je transfer.

11. Izdrzao sam 34 sekunde.

12. Koliko me samo dete nervira iz klipa o Novaku. Jedino opravdanje za ovakvo navijanje je da su dobili na kladionici, sve ostalo je truba.

13. toma smor je kurac od ovce, degenerične ovce

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.