Transfer blama

1. Dvoumim se da l je zapravo jebljiva ili ne

2. Što neobuče tange bar majku joj jebem

3. ti uhodiš tu devojku Bog te ubio
    klip ima metar dana, sa 300 pregleda, a ti ga iščačkala
    nemoj biti toliko sujetna, dosta je i onaj klip sa WC šoljom, ovako stvarno ispadaš opsednuta

4. Ne vredi iz face joj zraci suvise velika glupost, cak i sa ove daljine...

5. Brate, likuša je moja drugarica iz srednje, ja ne uključim komp, 5 drugsaa iz srednje mi pošalje poruku AAAA ŠTA JE SANJA IZBACILA...ne mogu da je izbegnem nikako....

6. Ali zašto te uopšte toliko okupira ona? Na tvome mestu bih se samo nasmejao i ono u sebi izgovorio "eh, budale", a ti ovde ostavljaš postove "AAAAA NE VERUJEM KAKVA DEVOJKA POGLEDAJTE BLAM ME JE"
    ali tu je razlika između pozitivnih, svesnih ljudi sa ciljem i onih neostvarenih koji gledaju tuđe živote
    ti, bez uvrede, spadaš u ove druge

7. ali tu je razlika između pozitivnih, svesnih ljudi sa ciljem i onih neostvarenih koji gledaju tuđe živote
    ti, bez uvrede, spadaš u ove druge

Puši kurac. Bez uvrede.

Poyyyy Reme. :))

8. Jebote, ovo "Puši kurac, bez uvrede" je fazon pre nastanka sajta. Pa čekajte, autore "Мици", zašto niste kačili njene slike i njen lik uopšte pre nego što je počela bivati popularna na youtube.com.
    Ovako se jasno vidi sujeta i pokušaj sabotaže, navlačenje dislajkova i svega ostalog. Govor mržnje generalno.

9. Jebo bih je jako, volim te što se blamiraju imaju baš dosta samopouzdanja.

10. kakve su joj crte lica jagodice pogotovo naglasene malo vidi se da potice iz pickovaca selendre neke :D

11. Brt ta se nagutala tečinog kurca u senjaku a i vidi se da je oćna nemaš ti tu šta.
    Odeš bato u diskoteku poručiš vlašu jegera i 5 redbulova i da vidiš bato moj kako ti prilaze sexy twerking grls jebo te bog

12. hvaljen isus i marija

13. hvala bato nisam znao za ovo
    dali je istina da su najvece jebulje na shake n shake sve i koliko je ulaznica?

14. krajsler cujem jak si trol ovde...

15. Krajsler http://orig02.deviantart.net/3c49/f/2015/225/8/c/zorrito_12_by_demonioekani-d95ll89.png

Beznadežno troluješ, na toliko mnogo nivoa fejluješ da nemam nameru ni da krenem da ti govorim koliko je loše to što radiš, veruj mi.

16. Брт што качите фарму овде, трансфер је нешто друго.

17. Сантјаго Коровјов
    Брт што качите фарму овде, трансфер је нешто друго.

http://i.imgur.com/hqK3OLp.png
    XDDDD

18. Јест, само што ја то никад нисам рекао, али је и то добар фазон. Лоло

19. Е Бох, ајд бани на чет да те питам нешто. Лоло. Можеш и у кафану.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.