Transfer blama

1. Brate, niko ne opravdava nasilje nad ženama.

Nad kurvama, možda. Ta dronfulja, kao i ostale, je ušla tamo da se pred kamerama jebe za pare, skida gola za pare.

Ako ona ne poštuje sebe, što bi je poštovao neko drugi.

2. Трансфер је што људи уопште имају мишљења и коментаре за ова срања.

3. Bome, tu ste u pravu gospodine.

4. Argument protiv nasilja nad ženama je što su slabiji pol, pa ne mogu da se brane. A ja kao mogu da se branim od nekog džudiste što je četres kila teži od mene?! Ako sam podjebavao, zaslužujem batine.

5. Ako zena smatra da smo ravnopravni pa moze da me drka i ja smatram da smo ravnopravni pa mogu da je userem od batina. End

6. Pa bravo. Ovaj argument se može uvek upotrebiti u raspravi.

7. Kad muskaraca kaze zeni "debela ti guzica" i ona mu opali samar to je ok jer je on muska svinja i vredjao je a ako zena muskarcu kaze "mrs pedercino" pa on njoj opali samar to je za lomacu, hag i kastraciju. Neok totalno

8. Hoćeš da se ponašaš kao muško, istrpi batine kao muškarac.
    https://youtu.be/bk5xYc09Mos

9. uhh najgore su one sto su stvarno ubedjene da su jace od muskaraca, i kad govore otkinucu ti glavu ubicu te majmune, stvarno misle da mogu to da urade jer su do sad par puta naletale na likove koje su samarale i koji im nisu vracali, pa umislili da tako moze sa svakim....a onda kad od jednog samara pocnu da zvacu sopstvene zube bude muska kukavica sto ne nadje sebi nekog ravnog

10. ko je tuko ženu ja sam

11. ako muskarac cuti i trpi uvrede onda ce zena da ga naziva pickom i smatra za smokljana, znaci, zene traze batine, one vole batine

12. Koliko ima prostora za samaranje na youtube trzistu srbije, mozda bi trebali tu da uplovimo pap mstr? A sta reci o marketingu mts i telenor gde forsiraju ove youtubere bedne koje i klinci pocinju da mrze kolika su kurcina, ne znam ko radi tamo jebeno... I za to imam sastavljen plan, mozda cete ga videti na delu boze zdravlja

13. Kakvi kreteni ovi iz mtsa.

14. Za plan mi trebaju finansijeri i ceo tim, treba dosta zvezdica da se poklopi da bi doslo do realiacije, ali ja ne ulazim u to bez garancija, jer ne radim to iz pasije, ali ko zna mozda vec u avgustu dodje do realizacije, ali sanse jesu male, ali bicete svakako obavesteni gosn papet.

Imam i ogromnu ideju, nesto nevidjeno u srbiji, sturo mi treba 5 miliona za pocetak, ali to su vec ludi snovi.

Takodje vucicu propagandni plan 2016 stoji i dalje kontaktiraj me ;)

Izlaganje svakog gore navedenih planova cu izvrsiti tek nakon potpisivanja ugovora o tajnosti.

Ne zajebavam se ni za sta izlozeno u ovom postu.

15. Moze ugovor o tajnosti u PVT.

16. Armin da napiše "Kako naći mentora na internetu".

17. Aca Stojanović transferiše solidno upravo

18. da sa onim uvodom

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.