Transfer blama

1. http://superzena.b92.net/zivoti-poznatih.php?yyyy=2016&mm=07&nav_id=1155455

Pa jes' malo čudno da skita po svetu sama. Ako je cilj da se divi lepotama žemljinog šara, zar nije logično i očekivano da sve te lepote želiš da doživiš i ushićenje njima podeliš sa sebi najbližima, sa voljenim mužem i sinom? Ako nije s njima, s kim se tamo na licu mesta radovala? Zašto nije bio i Nole, a ako nije mogao, zašto putovanje nije pomereno kada je i njemu zgodno? Imao sam najlepše mišljenje o Jeci, i kao uspešnoj osobi koja je završila doktorat i kao o uzornoj supruzi i majci, pa bih voleo da saznam o čem' se radi.

ZAŠTO NE VODIŠ I NOLA PO SVETU JELENA KURVO

2. Haha

Zašto nije bio i Nole, a ako nije mogao, zašto putovanje nije pomereno kada je i njemu zgodno?

http://i.imgur.com/N8RJyOm.gif

3. Ne znam dal je vest veći transfer il komentari

4. Da nema para sedela bi kuci i gledala dete i muza .
    Posto ima para svakojake ludorije joj padaju na pamet.
    Takvim osobama nije daleko i da veru promenu,da prosiri vidike.
    Poslace ona kez da razuveri kriticare.

Типичан коментар жене авериџ Србенде.

5. Каква год да је вест, коментари су апсолутно увек већи трансфер.

6. Налетео сам на ту вест, ушао и коментаре, јутрос, неиспаван, јебала ме б92 апликација

7. Ovakvi iz komentara i ubijaju žene, samo kažem

8. ne znam ko mi je bedniji, te soviniste sto bi drzali zene po podrumima, ili ove gnusne feminiskinje sto bi sve da budu uspesne i samostalne jake zene, a muskarci su ti koji su im vazdan krivi sto ne mogu to da ostvare

9. Retko iritantna osoba, a cujem i da je presla u Budizam.
    (Sasa, 15. jul 2016 12:50)

HAHAHA

10. Атеисти србије, који су то доучени интелектуални куртончићи не би ме чудило да је ова слика непатворена

11. Gdje su aktivni? Skorije sam usao na zvanicni sajt i forum, nije bilo postova novijih od tipa alprila 2015te.

12. Upisali teologiju pa uče.

13. Атеисти србије, који су то доучени интелектуални куртончићи не би ме чудило да је ова слика непатворена

Uf brate, ja isam vernik ali bih njima tako slatko kosti polomio. Veću grupu vanabe pametnica i kvazi intelektualaca nisam u životu video, a studirao sam (neuspešno doduše) Pravni fakultet.

14. sta si gonzo agnostik

15. Ето, нисам ни ја религиозан, и утолико горе. Хајде да пронађемо још нешто што нисмо па да се по том основу организујемо у какву кучкарску асоцијацију доконих друштвених испрдака

16. Jel ko štrika osim mene?

17. klot frket klot frket

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.