Transfer blama

1. kakve debilcine.misle ako ne veruju da ih to cini pametnima, kao oni su provalili da je religija nerealna i to im znaci da su mnogo pametni sto su to provalili..haha svi ljudi nastali od adama i eve to nije realno, znaci da bog ne postoji,kako sam pametan sto sam to provalio..znam takve koji veruju u nauku ili u vanzemaljce.svakakvih sam se nebuloza naslusao od takvih likova.vanzemaljci sigurno postoje i posmatraju nas, otkrice nam se oni jednog dana i tad ce religija da bude unistena..

2. sta si gonzo agnostik

Tako nešto Izijem, mada ne bih mogao sebe ni agnostikom da nazovem. Jednostavno se ne opterećujem verom, tačnije uopšte ne razmišljam o njoj. Naravno, za razliku od gomile ozbiljnih idiota, ljude koji veruju u boga ne smatram debilima, osim ako nisu u pitanju klasični verski fanatici. Od takvih mi se kenja koliko i od fantatičnih ateista.

3. Sećam se dok sam bio mladži. I nahvatali smo neku raspalu kuravu koju smo cepali svi iz društva. Jednom dogovaramo da je zovemo a bio tu neki lik, od druga drug, ne znamo ga.

I sad mi tu pričamo šta smo sve radili sa njom, a ovaj sto ga ne znamo se zajapurio i odjednom prekida razgovor i pita A JEL HOĆE DA JOJ SVRŠIM U UŠI!

4. http://www.24sata.rs/ovaj-komentar-na-fotku-jelene-dokovic-oslikava-svo-licemerje-srba/33852
    Имамо победника!

Sarastro - 14.07.2016. - 22:07
    Gde se tako malo i mršavo kršiš po džunglama, po jendeci, po sokaci sa divljaci? Vraćaj se kući Bog te mazo nemoj da nam sekiraš Djoleta !

5. kako se vidi da je teks pisala zena

jbt najveci problem kod ljudi generalno je sto ne znaju da pronadju zlatnu sredinu nego je sve ili crno ili belo...ili je robinja u kuhinji ili je slobodna zena koja ima prava da siri noge svakome i radi sta hoce jer je slobodna...
    ili je surovi balkanac koji drzi zenu vezanu za wc solju ili je mlitavi pederko kojeg zena terorise

6. Kolko je meni ovaj Pezos kralj.

7. и треба да нас зајебавају сад

8. Haha, samo se setim one Bajagine transferčine kad je snimio onu pesmu i daje izkavu tipa "Ovo će biti Zvezdina himna za vjeki vjekova". A i onaj film je realno sačuvaj bože bio.

Totalno Rasni pesma
    https://www.youtube.com/watch?v=V_nadN_6RRg

9. Ojebo matori realno

10. ahahah a mogu da zamislim koliko je matori dok je pisao pesmu i smisljao stihove, zamisljao kako ce navijaci tu pesmu narednih godina pevati svaki put na pocetku meca da podignu moral fudbalerima, a realno trebao mu je unuk reci da mu je pesma presranje

11. gol gol to je on zvezda sampion!

12. bas je pesma bila neprijatna kako kaze navijacima partizana....bas ih je uznemirila ova pesma, eno vec raspravljaju na tribini kako da uzvrate udarac

13. retard.ovo je vise za neko poselo nego za navijanje..zvezda ima mnogo ovakvih navijaca.

14. haha, a bas je jadno kolko god da je bilo dobronamerno sa njegove strane

15. наточимо шампањ пиће

16. Aj sto je on neki teoreticar sa kapom od folije..
    Nego sto ima ljudi koji mu veruju jbt..

17. Jebote ja sam mislio da se zajebavaju ovi što pričaju da je zemlja ravna. Kakve lobanje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.