Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
dajte katarinu
ма дај не бих је погледао на улици због ове тетоваже, и то менсона јебеног, изнад сиса
замисли да кренем од врата на доле и треба да жвалавим мерилина менсона, ма хајте молим вас
Bombaše, ti si lud, ali ozbiljno. I vidi se da si površan. Ona je veoma lepa i atraktivna, ali se namerno "ruži" kao vid ekspresije i bunta protiv modernih konvencija.
Jebes u misionaru menson ti namiguje brt
Mnogo ovde orbitira nekih NS glava, a totalno mi je nemoguće da niko nema nijednu insajdersku informaciju, Pezos naročito.
Miki cenim tvoje misljenje i ne mislim da je ruzna zbog sminke vec ispod toga se vidi da je grobina, ja licno nikad joj ne bih uzeo orah iz ruke
Zamisli stisne sise da svrsis po njima au samar bi fasovala
o seksu tek ni govora ne bi bilo makar molila
lajk ko bi nahranio mensona orasima
nema katarina dobrih slika, ovako samo npr.
http://pink-rs.com/media/image/portal-media-20f64f96-7742-067a-63b8-3523fce63b99/720
a meni je dobra za kurac ona prva sto je, mia neka ili kako vec
Ovo je ona što je krenula kod one ajzek sekta glave da radi "NE NE NE NE NE"
https://s1.postimg.org/tgm2g5den/12345.png
pa i nije baš ta, ali kapiram da stoji najviše dva mesta od nje
A inače mislim da treba banovati za svaku ružnu reč o Katarini. Ali ozbiljno. Em je majka, em ubica riba, em jaka glava, em ispadne faca. Kad je bio onaj klinac što vozi bager, ona ostala i kad se ostale grozile kako je to seljački, ona govori liku "Svaka čast, vredan si, radan" i kapiram da bi izašla da je na kraju izabrao.
taj bagerista sigurno dobro izgleda, inače ga ne bi ostavila
Rađe, ova je isto bila ostala, ali je i ona neneneovala onako profi. Samo što je nju ugasio i pao joj kamen sa srca kao da je operisala rak materice.
Webasto lik
hahahah
Inače, i civili u velikoj meri gledaju emisiju.
Ja sam razmisljao da se prijavim samo zbog Katarine ali malo me jebe sto vec imam devojku. Pitam se sta je nateralo ovakvu ljudinu od zene da se razvede
Kakvi civili