Prijava

Bas me zanima koja patologija se krija iza ovoga,sta ti to prsne u mozgu

иначе скроз добар посао ови раде, јер у готово сваком дописивању нагласе да има 12-3 година, и траже и његову слику, а они мајмуни се наложе па се одма сликају голи и ките шаљу, и тако им ови избијају све алибије нпр. не може да каже полицији е то нисам био ја другови ми узели профил па зајебавали клинке, кад је послао себе голог

Zivojin Misic

Pa pise joj datum rodjenja

Primetio sam to šerloče. Da li je i on.

U printu se ne vidi kakvi su fotku stavili i da mu jasno kaže da ima 13 godina.

Znači fora im je odlična, što više ovakvih lažnih profila, i čim se neko javi odmah da mu kaže da ima 13 god i ne želi ništa.

Na prvi njegov perverzni post da mu upadnu u kuću i bešenje za odrana jajca.

Evo Romanija je dao odg na moj prethodni post. Ako tako rade, to je prava priča. Onda avinju direkt čekićem u čelo!

I koji je epilog,kako se zavrsi ovo

Pa pise da policiji proslede sve

Al sad gledam ovo za pandura sto je zadnje kačeno, prihvatili ga za prijatelja, a on taj njihov lažni profil našao u grupi "incest". Nigde mu ne kaže da ima 13 god nego da je u školi. Pa ga navlače suptilno.

Daleko da branim debila, al ako je i fotka neka gde ne deluje ko da ima 13 god, mozes da navuces neke koji nisu pedofili samo očajni.

Znači, za taj lažni profil, slika deteta od 13 god, normalne grupe, ne incest i sadomazo, i čim se javi neko da mu napišu da neće ništa i da ima 13 god.

Prvi sledeći njegov komentar, upada žandarmerija i kastrira ga!

Eto i sad cale njen da uzme dva ortaka da ga ubije na mrtvo bilo bi napad na sl lice u vrs sl duzn i robija.

A ako prijavi, dobice susp dva meseca i pustice svi to i policija i tuzilastvo i sud..

MOŽDA BI MOGLI DA OTVORIMO TEMU I ZA ANDREJA KO ZA JOVU https://www.youtube.com/watch?v=e4c2fjbDKIU

napad na sl lice u vrs sl duzn

Zašto? xD

Ne dirajte Andriju dok ne upoznate njegovu životnu priču

https://www.youtube.com/watch?v=2c8_7G839Do

A ako prijavi, dobice susp dva meseca i pustice svi to i policija i tuzilastvo i sud..

Fazon je sto ako ne prijave nego podnesu tuzbu(razlika je) mogu da prate situaciju i da vide da li je i koliko kaznjen pa da se zale i/ili podnesu prijavu protiv onoga ko zataskava postupak A deluje mi kao da su se bas posvetili ovome, do jaja ako je tako treba im se svima najebati majke.

A i ako otac ode da mu jebe kevu ne mora da mu se predstavi pa ce malo teze da bude napad na sluzbeno lice

Zašto? xD

Zato sto olos od nase policije ima cudnu naviku da je 24/7 u uniformi i kad god da ga prebijes on je na sl duznosti. Kolege i nadredjeni ga naravno pokrivaju. Imali smo ovde jedan slucaj jednog slepca koji se kurcio kad nosi uniformu pa mu jedan odavde rekao da ce mu svaku kost polomiti kad ga vidi bez uniforme tu u selu. Nije je skinuo oko tri godine i po hleb je isao u njoj. A i tad mu ovaj rekao skini je slobodno necu ti nista tebi veca sramota od ovoga sto si tri godine u uniformi ne treba

O lebe mekani...

Kod nas je PS da nema uniforme kada radiš svoje civilne poslove, ni hljeb nema nositi kući dok si u uniformi, skini uniformu pa idi kupuj.

Uniforma nije bitna. Nose značku kad nisu na dužnosti, može kad hoće u civilu da je izvadi i od tog trenutka je policajac na dužnosti.

Ako ga prebiješ van dužnosti a nije izvadio značku kao u filmovima, onda je civil.

To u teoriji aj dokazi da nije bio kad on I nacelnik ko vec kazu da je bio

Pa upravo to. U praksi mogu da ispisu nalog da je isao sa tobom da obavi informativni razgovor i ti ga prebio ko vola gde je bio kolega tu je bio kolega

Isto tako ti ostavis mobilni ortacima u kaficu, tagujes se, slikate se sprdnja, komuniciras sa konobarom, u svakoj turi se poruci pice i za tebe, ne odes svojim kolima, stavis kapuljacu vec na 2km od njegove lokacije prebijes govedo pa nek dokazuju posle tvoju rec protiv njegove

Pa ja nisam ekspert pa znam ovo, imao sam krivixnu prijavu za ometanje, vredjanje, sluzbenog lica. Kazna do 3 god zatvora. A pijani lik upao u neku pricu gde nije imao razloga. Posle kod tizioca bilo pitanje da li je sve bilo pre ili nakon sto je izvadio znacku. On bio obucen u neku belu trenerku uvucen gornji deo.

Al puno svedoka bilo na nasoj strani pa tuzioc odbacio prijavu.

Ali poenta je da ne sme da vadi znacku ako zasere nesto sam, nego ako vidi neko krsenje zakona pa da pomogne. Tj tako bi trebalo biti i praksi.