Prijava

Цар Стефан Душан умро је 20. децембра 1355. године. Значи поклонио је Мљет 2 године по својој смрти.

Пошто видим да ниси схватио копи пејст који је очигледан, овом приликом ти на њега указујем. Прекопирао сам копи пејст о Дубровнику током средњег вијека са Википедије и нисам ни загледао која тачно година је написана.

Додао бих само да никад нисам рекао да није било Срба католика, већ сам рекао да Боља није нормалан зато што је рекао да су првобитно сви Срби били католици, због чега му се још увек смеје цео чет.

Немаш ти шта да додаваш сада, јасно си рекао на чету, пред свима, да Срби католици никад нису постојали и тако још више укопао твоје ионако упитно знање из историје. Ја сам рекао да су у почетку већина Срба били католици што сви историјски извори потврђују. Већина, али нипошто сви.

Теби се цијели чет смије због немуштих изјава да Срби западно од Дрине нису Срби, иако се бар три вијека раније појављују ту него у данашњој Србији која је била предоминантно бугарска територија. Такође, проглашавање покатоличених Срба у Херцеговини етничким Хрватима је довољан увид у твоје најблаже речено климаво знање националне историје.

ne smije ti se neko, nego svi hahahaha
jebeni čika guzica. bar nadimak odaberi da ne izaziva podsmijeh hahaha

sad se idi fino druzi kao i svaki drug dan sa 50 drugova koje "imas". najjaca provala ikad.

Ко тачно су ти сви, копиленце моје босанско? Надимак ми нема везе с гузицом, али капирам да си превише глуп да разликујеш самогласнике о и у.

Ако мислиш да је провала, дођи у Требиње па ти дам детаљан списак свих 50 људи по именима. И да, ако се с неким дружиш то не мора значити да ти је пријатељ, контам да си и тај дио погрешно схватио.

Ae oladite inače...a da :(

контам да си и тај дио погрешно схватио.

NE KAPIRAM OVO "dio" ŠTA JE TO PRIČAJ SRPSKI PLS

довољан увид у твоје најблаже речено климаво знање националне историје

Али човек који тврди да је мртви владар поклањао земље (вађење на то да је само цитирао - пребегавајући чињеницу да је он тај цитат одабрао као добар - је посебно бламантно) говори неком о климавом познавању националне историје...

"Ако мислиш да је провала, дођи у Требиње па ти дам детаљан списак свих 50 људи по именима. И да, ако се с неким дружиш то не мора значити да ти је пријатељ, контам да си и тај дио погрешно схватио." Ja sam u Tb trenutno u hotelu Panorama daj meni, oli

Dubrovcani nikada nisu bili ni Srbi ni Hrvati, uvek su bili Dubrovcani, gospari. Sami za sebe su uvek tako govorili. Kao sto ni Istrijani nikada nisu bili ni Italijani ni Hrvati.

Je li ih okruglo pedeset ili je mozda kao 48 ili 51?

Cika guzica pojma nema, pa ovo je sramota. Nisi ti za ljude cika buljo, idi u sumu.

NE KAPIRAM OVO "dio" ŠTA JE TO PRIČAJ SRPSKI PLS

Ако не капираш шта значи не говориш српски него србијанску уличарску варијанту истог;))
https://static.kupindoslike.com/Srpski-rjecnik-Vuk-Stefanovic-Karadzic_slika_O_51515585.jpg

Buljo je li iko od tvojih 50 prijatelja sa kojima se druzis svaki dan 21h srbin katolik?

Je li te i oni zovu cika guzica hahaha

Dokaz koliko su veliki Hrvati iskompleksiran narod.

https://youtu.be/7pWCYUiU7zM

A daaaaaj. Ne mozes potrositi milion dolara na “autfit” a da izgledas ko klosar jebeni i dalje. Koje sranje jebeno od sakoa, izgleda kao da ga je kupio u seknd hendu za 500 dinara. Konor MekGregor je modna ikona za ovog pavijana.

Kad imaš milion dolara za autfit možeš i u kesu za đubre da se obučeš Maestro. To samo kažeš jer nemaš milion dolara.
Kada prebaciš neku svotu, više nisi klošar neko ekscentrik.

veci je blam ovaj prvi sto govori kolko sta kosta, i kad dodje do farki kao pocne da se smeje blam ga da kaze jer su samo 800 dolara, koji kepec mali debeli iskompleksirani, nekom pare bas nista ne donesu u zivotu