Prijava

Gnjata je zajeban igrač, deluje po klipovima zavođenja da je smotani naivac,a zapravo fura hitlerovsku ideologiju, zato se i našao sa ovim žutoglavcem Tešom. Samo još da im se priključi Bihali iz Levijatana pa da krenu da šutiraju rome po ulici i kolima upadaju u migrantske centre da gaze masu.

Koji leba je najbolji da se pipa

https://youtu.be/VIQbH5_6jeA

Prvi put kad sam video ovo, mislio sam da je parodija.

Može i na onu temu lica koja izazivaju neki kurac da ih prebiješ. Ovaj je prvi na listi

Cekaj hoces da kazes da ovaj mentol ligu ligu rodjendan ima 15-20 soma mesecno?

Ne verujem sunce ti jebem svet retardirani i sve

https://www.youtube.com/watch?v=FNCSJyXwj2A

Haha ovaj nabio 50 miliona pregleda, pa veliki mc janko placao kineske bot farme da nabije 100+ miliona, ovi skontali da je lakse navatati bot roditelje

Šta tu ima da ne veruješ jbg? Relativno si nov u roditeljskim vodama, imaš malog vrištavca ili vrištalinu koji se ne smiruje, pustiš mu ovako nešto i klinac kulijana, a ti imaš malo mira. Nju ejdž roditelji će lako da posegnu za modernim tehnologijama, pa bile to i pesmice na yt, samo da sebi olakšaju. Prosto kao taking money from the babies.

Onaj Ligu-Ligu brat da ne znam naš jezik tačno bih na prvu loptu pomislio da je iz Turkmenistana ili tako neke zemlje, onako neobrijan i blago zadrigao. Nedeljom tuče ženu kući.

Nedeljom ga žena tuče kući, barem sudeći po glasiću.

u ovom usranom svetu sto vise radis, to manje para imas

jel podležu ove pesmice nekakvim autorskim pravima? Na ovo zakleo se bumbar i bejbi finger mislim, pošto ih ima stotinu na YT

Ne znam, mislim da je logika da ako vlasnik autorskih prava zatrazi, onda podlezu. A ovim pesmicama pomrli autorski vlasnici davno, a naslednici ne bi mogli da dokazu nasledstvo nad tim pesmama.

To je ako bismo gledali po nekom jusu, kako bi trebalo. Bar ga ja tako vidim. A u realnosti drzava ne moze da spreci ni valjanje fejk tomice i najka, ciji vlasnici su bilijarderi (haha, ne znam da l se tako kaze al zanimljiva rec) a ne razbole se lisica random evdokije iz blizonja.

Nije moje cudjenje sto se neko setio da valja to, nego sto random likovi zaradjuju po 20 soma na to. A ko zna koliko ih ima, nije samo lulu vrv.

ne zaradjuje 20k, uglavnom mu srpsko trziste, a za to mislim da jutub manje placa.
ali recimo sa ovoliko pregleda, 5-10k bi bio safe bet.

sto je poprilicno dobro za 30ak videa za decu, gde na kraju covek i zajebao da izbacuje nove, ali deca bez mentalnog filtera i dalje gledaju ove hipnoza videe.