Prijava

meni jezivo sve ovo. eksperimentisanjem nadju koji tip videa najvise drzi paznju kod dece i cepaju to. i skoro sigurno, dovoljnim nasumicnim pipanjem po sarenim videima dete dodje do ovog. pri cemu i ono od cega se krenulo je isto upitno kako deluje na mentalno zdravlje.

onako, sranje je sve to

brate jeste transfer, ali marketing tim sns je jedno 15god ispred ostatka. ustvari beskonacno ispred jer opozicija mislim da i nema neki ozbiljni pristup tome.
to jos od kad su bili opozicija verovatno. ne bi drugacije ni dosli gde su.

odakle ovoliko srba u svajcarskoj?

nemam pojma, otkud pitanje?

ova jelena kao uruk hai izgleda

Тиси јако непријатан.

Hahaha, pa genijalno. Elem, Groče, jel gužvaš neku debelu kasirku '99to

mnogo neprijatnije opozicione reklame, vučićeve kreativne makar. Veći blam su reklame milice đurđević, obradovića, ruske partije i onih za kralja. I dačić je blam.

Vučić je opet ispao kul ali ne zbog toga što je stvarno kul, nego što ih prca ovim kampanjama jer zna da ima zicer i ovog puta, a oni se grčevito bore da nam ukažu kako je on najgori. Lupiće im bananu ko onom klincu na basketu što je zalepio , osakatio ga na licu mesta za celi život da ne pomisli više da stupi na teren.
kampanje ostalih - vučić je najgori, vučić je najgori
kampanje vučića - prcanje ostalih.
još jedan razlog uz sto evrića da ga podržim.

Ne pitajte me zašto mi je palo na pamet da potražim ovu sramotu; da, ladno postoji na jutjubu https://www.youtube.com/watch?v=IJKl3eteMXs

Kaze 4 meseca je radio na pesmi