Prijava

Kaze 4 meseca je radio na pesmi

Ima problema sa govorom lik

Kad sve sagledaš to mu je najmanja mana

Ne znam za njegov program i plan rada ali pretpostvaljam da se lik sprda. Na svoj nacin iznosi neke stvari kroz seosku salu. Nikakav blam ne uocavam. Jedino sto je u drugoj polovini krmacica sve od teksta i kaze na kraju mi kuvamo koh by seoski momci i neki studio boh osim ako to koh nema neki drugi smisao sem patispanja natopljenog mlekom(nisam u stosu znam samo za insta i ide gas od novijih izraza). Ako za 4 meseca nije mogao kako bolje da izmisli da napomene taj studio sto mu je pomogao onda ga jebaji.

Zove se lik momci sa selo znaci pravi neke parodije. I eto uspeo je ocigledno vidi se po spotu kako je odradjen znaci uso je u kes i on sad govori kako su govorili da nece uspeti a uspeo je i to je to. Nije on reper. Nemam pojma pogledacu jos jednom mozda me sustigne transfer blama iz drugog puta.

dabogda crko bergase vintertome

Pa i nije mu mana kad sve sagledas ako se lik sprda. Nije mu bilo u interesu da pravi kanal da bi jebavao picke nego da se sprda.
Slazem se da je sve malo debilno i lik je malo smusen ali nije u tome caka
Pogresno ste vi shvatili da se on izdrkava tj flexuje priznajem da znam ovaj izraz
Mada opet mozda vi bolje znate po ostlaom sadrzaju sa njegovog kanala ili iz price, ako se ponasa debilno zbog novog auta onda je debil. E sad ako je ovo vama nedugovito to je druga stvar i njega zabole kurac za to. Zajebava se lik bukvalno, iz sprdnje, on prica svoji pricu ne namece nekome da je duhovit, kome se svidja- kome se ne svidja, on se sprda kao sto bi se sprdao u parku sa limenkom piva u ruci jedino sto ovo gleda vise ljudi. Znaci naoravite razliku izmedju spdnje i komicne delatnosti kada je to nekome struka ili zelja da bude duhovit. To se zove sujeta itd a sprdnja to je cisto kao suza i tu nema nista blamantno svako se sprda na svoj nacin.

Ne sprda se lik da budemo jasni poznajem ga on je mrtav ozbiljan ubedjen da su njegovi klipovi neironican humor da mu je ova pesma grmilica da ima hejtere fanove da mu neko zavidi itd

U tom slucaju naravno sve pada u vodu sto sam napisao
Mada mi nije delovala tako prva ocena a ja ne gresim
Trebalo bi to dodatno razmotriti

Ajd on je debil ok prvo mi je palo na pamet kako je ćaleta naterao da se glupira?
Tj ovog matorog, vrv mu je ćale

Kako vreme prolazi, sve više i više tekstova sa ovog sajta može komotno na ovu temu
http://www.tarzanija.com/narodinacije-koje-mrzimo/

aghahahha koliko obozavam ovog coveka

ova tema je zapostavljena jako u poslednje vreme

https://m.

sve bi ovo bilo okej da ovo nije moja bivša srednja. preporučujem na istom kanalu i video "PRENKUJEM BABU DA SAM NAPRAVIO BEBU KURVI"

MILAN
6 days ago
Najveci support

Petar Maksimovic
17 hours ago
Kacim mimove sa dzivdzana lol

Александра Вељковић
1 week ago
Закон!!! Обожавам ово