http://www.youtube.com/user/ahilbombas015?blend=2&ob=5 ovaj je toliko gej i nervirajuce da mi je doslo da pojedem paklu od pljugi,ovaj lik je toliki saban,a ova riba sigurno ima neku tesku manu...i blam je to sto sam uopste slusao i sto komentarisem nesto ovako gej. ko sve danas repuje,moze i moja baba slobodno,bila bi bolja nego ovaj grob od lika...brate toliko je zanru da ga ne mogu gledati,nek crkne
Е, vidiš sine, ja bih sad tebe banovala na 843783787437349 dana zbog tvoje gluposti, kretenluka, licemerja a kao formalni razlog bih navela "zagušivanje foruma".
Pa p0sxt0 sam stigla d0 jubileja 50, da 0bjawim sam0 za m0je kucxke k0je su me naterale. ♥
Stefan
Nenad
B0jan
Dusxan
Nik0la
Marijan
Alexa
Mark0
Nemanja
Nik0la 2
Stefan 2
Jovan
Dark0
Wuk
Milan
T0ma
Jank0
Gile
Nemanja 2
Aleksandar
Petar
Luka
Stefan 3
Sawa
B0ban
Wukasxin
Mixajl0
Allen
Stefan 4
Sasxa
Mark0 2
B0ris
Stewan
J0wan 2
Dusxan 2
Ig0r
Lazar
Iwan
Pawle
Andreja
Mil0sx
Luka 2
Dejan
Dj0rdje...
strajo, jel su ovo tipovi koje je "obradila"? koliko joj je godina? kad je bre pre stigla?!?! ja sa svojih trideset ne bih mogla da postignem ovakav skor, sve i da sam samo to radila u zivotu...
najbolje se mece u 93. nije to ni tako malo godina. recimo da je krenula sa 13, to znaci da je imala (skoro) 5 godina, sto je u proseku 10 godisnje... a pa i nije onda mnogo, skroz je izvodljivo....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Е, vidiš sine, ja bih sad tebe banovala na 843783787437349 dana zbog tvoje gluposti, kretenluka, licemerja a kao formalni razlog bih navela "zagušivanje foruma".
ja bi tebe banovao,kako mozes braniti onog lika,aaa...lazem,ne bi te banovao,sutnuo bi te u dupe,dovoljno je...
Ja bi sam sebe banovao iz života da sam taj lik.Aupickumaterinu, danas svako može da bude fejk reper.
realno,lik je trebao zavrsiti kao svrsotina obrisana o zavezu,jbg zajebo se cale njegov
ŠTA TO RADITE GOSPOĐO DOBRILA?
Jaoj majko rođena ja plačem... Ali faca gospođe Dobrile na kraju je OBIJASNILA
DOBRILA PLODI ... svog decka/zeta .
Jedna klinka sa fejsa i njen Notes deo na fb.u
Stefan
Nenad
B0jan
Dusxan
Nik0la
Marijan
Alexa
Mark0
Nemanja
Nik0la 2
Stefan 2
Jovan
Dark0
Wuk
Milan
T0ma
Jank0
Gile
Nemanja 2
Aleksandar
Petar
Luka
Stefan 3
Sawa
B0ban
Wukasxin
Mixajl0
Allen
Stefan 4
Sasxa
Mark0 2
B0ris
Stewan
J0wan 2
Dusxan 2
Ig0r
Lazar
Iwan
Pawle
Andreja
Mil0sx
Luka 2
Dejan
Dj0rdje...
трансферчина блама су Џанки и они који уплаћују на његове "дојаве".
strajo, jel su ovo tipovi koje je "obradila"? koliko joj je godina? kad je bre pre stigla?!?! ja sa svojih trideset ne bih mogla da postignem ovakav skor, sve i da sam samo to radila u zivotu...
Strajo, bar zna šta je jubilej. lolol
Pa radi mala punom parom :D
Pa šta znam, s obzirom da je klinka verovatno se samo ljubila ali i to je za respekt u tim godinama, 93. godište...
Ај јој поскидај слике и окачи овде, па да га дркамо.
najbolje se mece u 93. nije to ni tako malo godina. recimo da je krenula sa 13, to znaci da je imala (skoro) 5 godina, sto je u proseku 10 godisnje... a pa i nije onda mnogo, skroz je izvodljivo....
eto lemaja, sve se može kad se hoće.
a ona baš hoće izgleda...
inače, blam me bilo kad sam video, stvarno...
Где није много, бокте, ја се први пут пољубила са 17 година.
Ма бре деца нису нормална. А и гарант лаже. Имају неки комплекс да не вреде ако немају дечка, не капирам мајке ми.
Aha, poljubila kurcem u pičku, lololo
možda je stefanu 4 malo i pipkala stojka. a uroš 3 će biti onaj PRAVI MWAH!!!
ovo sto je tulum napisam je bio transfer blama, ahahahahaha