Transfer blama

1. http://www.youtube.com/watch?v=VGEA8eDzNAU

Ово му је последњи, ту објашњава да није мртав.

2. Nisam mogao da gledam do kraja, ali ovaj žujan hrišćanin kad popizdi jednom biće mrvih za dve prikolice.

3. ФОТОШОП!

4. АХАХАХАХАХА, ПИЧКЕ!!!! КО МИ ЈЕ БРЕ УПЛАТИО КТИТОРА??? Ако си ти Царо, јебему сунце ионако сам пио у НС на твој рачун, мојне да морам да размишљам како да вратим и ова 2 евра сад лололо

5. lolololololo, ladno si istripovao fotošop

ollololololololo

Brate mojne se vadiš, dzankee te je vido danas kako si palijo do pošte sa upletnicom!

6. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
    PIČKO PRODANA!!!!!!!!!

7. Ладно ти уплатише ктитора...
    НИ ЈА НИКАД НЕЋУ КТИТОРА УПЛАТИТИ :седи и чека да му неко уплати: лолололо

8. NIKAD NEĆU BITI KTITOR!!!!!!!!!

9. Који си ти Ром, Царо, а ја био пар дана у Осјеку дошао синоћ, тражио одштету за твоју кокош, јебала те кокош! Да сам знао да ћеш ово да ми урадиш не бих је ни узимао назад :(. Сад се јеби, дођи сам па узми кокош, ја више не агитујем за тебе.

10. Е, ал кеве ми био у ОСјеку и Винковцима ових дана. И ладно сам тео да питам за кокош. Ал нормалан овај ортак код ког сам био хахаха.

11. О каквој КОКОШИ је реч, молим вас обајсните ми не могу да издржим да нисам у току кад је КОКОШ у питању!

12. hahahahha, bilo bi do jaja da si se vratio sa nekom kokoshokom, makar i preklanom lololo

De si bio u Osijeku?

13. Данкане јесу они тебе узели у своје чељусти па причаш ијекавицом? Каже се Осек ваљда лолололо

14. Zmya

О каквој КОКОШИ је реч, молим вас обајсните ми не могу да издржим да нисам у току кад је КОКОШ у питању!

MENI SU HRVATI TOKOM SVIH ONIH SRANJA 91 NA OVAMO SJEBALI ŽIVOT. ZAKLALI SU MI KOKOSH

HRVATI VRATITE MI KOKOSH?

15. NIKAD NEĆU BITI KTITOR!!!!!!!!!

...reče ktitor.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.