Transfer blama

1. Ako postoji oličenje transfera onda je to ovaj lik koji je svake večeri na Pinku!
    http://www.youtube.com/watch?v=HrHwxywRzRs

2. Zamisli da ti on ćale, i dođe ti društvo, a on počne da provaljuje fore...ili još gore da trebaš da ga upoznaš sa ribom.

3. Ljudi, je l' na Pinku ili đe li je već nešto što se zove Tivo versus Draža?
    Pa neka dvojica tamo fol nešto pričaju, fol simpatično Aman koji je to transfer.

4. jeste na pinku, isto u okviru granda valjda.

5. Jeste?
    A bog te jebo šta je ono?!

6. Znam brate lika, car je. Sasvim je normalan u zivotu, on je glumac, i to mu je samo posao. Kul je lik ;)

7. Daj bre čoveče, ljudi se za veće pare ne blamiraju ovoliko.

8. Zamisli da ti on ćale, i dođe ti društvo, a on počne da provaljuje fore...ili još gore da trebaš da ga upoznaš sa ribom.

Hahahahah, idi u kurac bre. Brate, mene je sramota kad on krene da kenja nešto, uvek ali uvek!

9. Ajde u tim ''genijalcima'' je i mogao da nasmeje neku decu sa daunovim sindromom, ali ovo sad što su uparili u Grandu njega i ništa više duhovitog Đošu je za svaku pohvalu.

10. a pa da riči, znam za to.seljačina jedna podnajela...

11. Riči, vest da predsednik FSS-a nema pojma o fudbalu i istoriji fudbala u našoj zemlji je bajata i nimalo čudna ;)

12. Idiot je idiot, nebitno na kojoj poziciji.

13. A koji će mu kurac da zna istoriju? Šta ima od toga?
    Njemu je bitno da u današnje doba utali pare od talenata, a ne u nekoj renesansi...

14. Ovaj mali, Marko Pantic... Samo ne znam zasto, jbt. Strasno...
    http://www.youtube.com/watch?v=WhyeNgnGctw

15. AHAHAHAHAHA, Znaci ja, KAKVA JE OVO KOMA JEBOTE! Treći put slušam i još me stomak boli od smeha! Retardarluk neviđeni!

16. GESerb
    Доне, бићеш један од нас!

НИКАДА!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.