Transfer blama

1. Srno moja malena, Zokijeve pesme da nisam više nikada video na ovoj strani! Nikada više.

2. Zokijeve pesme da nisam više nikada na ovj strani! Nikada više.

kaj si rekel? :)

3. vukajlijapriboj Pa ja necu da pisem definiciju ,hocu da postavim vic !

Трансфер блама или потпуна победа?

4. Srno, prevedoh ti na srpski :)

5. vukajlijapriboj Pa ja necu da pisem definiciju ,hocu da postavim vic !

Искрено.

6. Ja jebeno ne mogu da verujem, jos sam ovo video kao status jednog vukajlijasa...

Rajko Jovetic 14-godisnji decak dobio je sest hitaca od svog ocuha jer je pokusao zastititi svoju dvogodisnju sestru da ne bi bila silovana.Njoj se nista nije dogodilo zahvaljujuci svom hrabrom bratu.Sve se to desilo dok je majka bila na poslu.Ovaj hrabri decak se bori za zivot ali doktori kazu da nece preziveti bez operacije koja je vrlo skupa,a njegova majka ne moze da plati! Facebook i kompanija saglasni su da doniraju 45centi za svaki put kada neko objavi ovu poruku na svom profilu! Vi cete izgubiti dve sekunde zato Vas molimo kopirajte i zalepite na zid!pokusajte ne kosta vas nista! AJDE LJUDI

7. Rajko Jovetic 14-godisnji decak dobio je sest hitaca od svog ocuha jer je pokusao zastititi svoju dvogodisnju sestru da ne bi bila silovana.Njoj se nista nije dogodilo... zahvaljujuci svom hrabrom bratu.Sve se to desilo dok je majka bila na poslu.Ovaj hrabri decak se bori za zivot ali doktori kazu da nece preziveti bez operacije koja je vrlo skupa,a njegova majka ne moze da plati! Facebook i kompanija saglasni su da doniraju 45centi za svaki put kada neko objavi ovu poruku na svom profilu! Vi cete izgubiti dve sekunde zato Vas molimo kopirajte i zalepite na zid!pokusajte ne kosta vas nista!

8. Ja bi' mu pucao u noge, pa tek onda silovao ćeru. Ili je ćale amater, ili je ovo laž. Pitanje je sad!

9. Ja ne znam ko smislja ovakve gluposti.

10. Трансфер блама или потпуна победа?

Инат сине, потпуна победа. Инат фтњ!

11. Начи + 'иљаду. Из дис посибл?

12. Lololololo, Dzimi, za ovaj tvoj hobi nismo znali.

13. http://www.youtube.com/watch?v=tRCztWH0Mts Није за трансфер, али је ова надри певаљка највећа сељанка, срамота...

14. Realno, kolko se prokurvala odkako se razvela, naci neveruem.

15. Ni ovaj seljak nije ništa manja seljačina od ove pevaljke...

16. Lololololo, Dzimi, za ovaj tvoj hobi nismo znali.

A ovde prodaje fore kako je on neki gitarista... Paz' da nije.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.