Transfer blama

1. Hahaha, komentari su tek posebna priča!

Sve je to lijepo objasnio akademik dr Јоvan Deretić. Izuzetno cijenim njegov rad i skoro sva njegova predavanja sam odgledao na YT. Ovom prilikom mogu samo da mu poručim da nastavi da širi istinu o zabranjenoj srpskoj istoriji.Sve čestitke Kuriru na objavljenom otkriću.

2. hahahahaha koja pobeda od teme....daj neki plemenit mod da se nadje da otkljuca temu da se zabavljamo malo

3. Jest, pa da se radojka izgalami na nas i kaže kako je tad bila mlada i nije znala šta radi...

4. hahahhahahaha jebotekonj!

5. Ја сам брутално искрен човек и кажем ти шта мислим, али постоје злобни и пакосни људи који ово могу једног дана да искористе како би се спрдали с вама.

6. Ahahahahahahaha to, to!

7. Sanzamme, DJIMI PROROK!!

doduse nije bilo tesko pogoditi lolok

8. MI SMO ZLOBNI I PAKOSNI I PONOSIMO SE TIME!

9. Баш је слатка. Радмила Симоновић. Тако једноставно.

10. Jebem mu mater lebovu, kakav je ovo blam od teme jebem li ti zemlju? Džimi decxk0 zašto rušiš njihovu ljubav?

11. Џими ПРОРОЧЕ!

12. OTKLJUČAJTE TEMUUU

13. Sa teme:

На овом сајту то нећу да гледам. Ајде да сви пишемо кад смо родили сина, постали тетке, стричеви, раскинули, кад нам је баба умрла, кад смо сарму завили....О јебем му сунце више. И нема проблема, заобишла бих ја ову тему, јер ме не

A onda se nebo otvori i podari teme "Moram nekome da se izjaham/podvalim".

Mene je vatao transfer sinoć. Neka izložba fotografija na građevinskom faksu, triput sam morao da prođem kroz gustinu kvalitetnog hipsteraja i fegetaja.

14. OTKLJUČAJTE TEMUUU

15. OTKLJUČAJTE TEMUUU

16. OTKLJUČAJTE TEMUUU

17. OTKLJUČAJTE TEMUUU

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.