Transfer blama

1. Понекад ме само срамота што припадам људском роду .. гледам и неверуем колико је упоран .. ко зна ... можда сам и ја некад злзлзл ззз.ллз .

http://www.kaotic.com/10640_Lulz-Sicko-Tries-To-Rape-Unconscious-Girl-In-Playground.html

2. фатал ерор
    Понекад ме само срамота што припадам људском роду .. гледам и неверуем колико је упоран .. ко зна ... можда сам и ја некад злзлзл ззз.ллз .

http://www.kaotic.com/10640_Lulz-Sicko-Tries-To-Rape-Unconscious-Girl-In-Playground.html

znaš...PA JEBEM TI MATER KAMERMANU JEDAN RASPALI,DAL SI NORMALAN?!??!?! snimio čovek ladno silovanje ispred zgrade, a nit se iscimao da pomogne ovoj devojci, nit zvao pomoć. po meni, njega treba jebati. a ovog što 'jebe' ubiti. eh, da sam ja na vlasti...

EDIT: I lado mi opet loše počeo dan zbog ovog,opet sam nadrk.

3. А како си провалио да је силовање .. ?? Ја не видим да се она нешто опире? Видим само да су обоје почепљени од алкохола. И где ти видиш овде јебање? Ово је безуспешан покушај јебања који ми је у исто време смешан, тужан, жалостан ...

4. Imao sam drugaricu/komšinicu koja je u sedmom razredu odlučila da se odvaži u pomoganju onima kojima drugi neće da pomognu. Slušajući njene ideje doživljavao sam transfer. Htela je da pomogne komšijama/narkomanima da prestanu da se drogiraju, time što će biti u vezi sa njima.

Nisu prestali da se drogiraju. A ona je počela čudno da hoda posle par meseci.

5. Два одваљена идиота.

6. Imao sam drugaricu/komšinicu koja je u sedmom razredu odlučila da se odvaži u pomoganju onima kojima drugi neće da pomognu. Slušajući njene ideje doživljavao sam transfer. Htela je da pomogne komšijama/narkomanima da prestanu da se drogiraju, time što će biti u vezi sa njima.
    Nisu prestali da se drogiraju. A ona je počela čudno da hoda posle par meseci.

Теби трансфер блама а њој трансфер хепатитиса А,Б,Ц ..

7. Теби трансфер блама а њој трансфер хепатитиса А,Б,Ц ..

Haha, vrlo moguće. Bila je prilično lepa, sada ni za šta nije. Ofucala se.

8. Јеботе, седми разред. Цуцуцуц....

9. to je posledica toga što roditelji pune glavu deci kako su pametnice i kako su zreliji od svojih vršnjaka...ko je jebe

10. I da, imam druga koji ne zna da operiše sa negativnim brojevima. Npr. ne zna da sabere -3 i 2, moje godište, 91. Jednom je rekao da u srpskom jeziku postoji 12 padeža. I on studira, pohađa neku visoku školu i vrlo je ambiciozan. Želi da je napusti i upiše nešto bolje u NS.

11. to je posledica toga što roditelji pune glavu deci kako su pametnice i kako su zreliji od svojih vršnjaka...ko je jebe

Mene su uvek nervirale devojke koje su forsirale veze sa starijim momcima, naglašavjući da su oni zreliji a da smo mi(vršnjaci) budale. A najčešće su te devojke idioti koji se napijaju i patetišu slikajući se pored bojlera, plazeći jezike itd. a ti njihovi "zreliji momci", debilčine koje nemaju dva grama mozga.

12. фатал ерор
    А како си провалио да је силовање .. ?? Ја не видим да се она нешто опире? Видим само да су обоје почепљени од алкохола. И где ти видиш овде јебање? Ово је безуспешан покушај јебања који ми је у исто време смешан, тужан, жалостан ...

pa ne može da se opire kad je onesvešćena lololo. ali čisto sumnjam da su 'par' jelte, pre bih rekao da ju je ovaj opalio nekom ciglom u vugla pa pokušao dodradi poso.

13. I da, imam druga koji ne zna da operiše sa negativnim brojevima. Npr. ne zna da sabere -3 i 2, moje godište, 91. Jednom je rekao da u srpskom jeziku postoji 12 padeža. I on studira, pohađa neku visoku školu i vrlo je ambiciozan. Želi da je napusti i upiše nešto bolje u NS.

Jebo mater lik sa dvadeset godina ne zna da se snađe sa negativnim brojevima i ne zna padeže? Divno. Da se ubijemo odma'.
    Inače ima neki u kraju kome je familija došla iz Nemecke, tipčni gastarbajteri, dečko (bolje reći mentol) ima dvadeset i tri godine, nije završio osnovnu, stigao je do petog razreda. Najgore je što se on time hvali i hvali se kako nije pročitao nijednu knjigu od trećeg osnovne. o.O

14. pa...neću sad da imenujem čoveka niti da otkrivam rodbinsku vezu sa njim lolol,ali vrrrrrlo blizak rođak moj.
    elem,gaster,radio u fabrici BMW, sad je penzos, ima oko 2000 evreja penziju,a čovek nepismen skorz,ali skroz. ne zna ni slova ni brojeve. ima mobilni,ali kuca i pamti samo raspored tipki kad treba nekog da pozove,ne simbole.i boli ga kurac realno.

15. Jebo mater lik sa dvadeset godina ne zna da se snađe sa negativnim brojevima i ne zna padeže? Divno. Da se ubijemo odma'.

Nije to iznenađujuće uopšte, pokazivao sam drugarici matematiku, devedeseto godište(nadajući se da ću dobiti 3,14čke, ali ništa), isti problem. Koliko mojih vršnjaka u osmom razredu nije znalo tablicu množenja, sriču slova dok čitaju. Dobro, ja sam sa sela. Ali opet, to selo ima 3500 stanovnika i devedeset posto mog bivšeg odeljenja nešto studira. A polovina ne zna tablicu množenja, dajem glavu!

16. Pre 20 i kusur godina meni moji nisu dali da promolim glavu napolje dok ne naučim tablicu množenja da mogu da je otpevušim. Ovo danas raspušteno. Ne mogu da verujem.

17. ja imam komšiju, moje godište, kad je polagao za kola testove je položio iz prve, al ih je 6 meseci štrebao, inače je malo ograničen, a vožnju je polagao duže od godinu dana, pitaj boga kolko je puta izlazio, i na kraju im više dokurči i puste ga, i za 3 meseca je imao 2 udesa i u oba je on bio kriv haha. Al jebiga, neće roditelji da mu se pomire sa tim da im je dete ograničeno nego ga forsiraju, i na kraju će da ubije nekog....ne zna bukvalno lepo ni da se isparkira sa parkinga

18. A koje si godište? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.