Transfer blama

1. Auuuu! Ala su ga roditelji vaspitali! Mamin sin. Sa 23 godine on ne ume da upravlja vozilom, još ograničen! Previše ga mazili. Taj će teško sam naći ženu. Keva će umesto njega da bira.

2. Вучице то сам је, нећемо да се вређамо.

3. Za koga kažeš da si ti? Za pevača ili za ovog koji ne zna da vozi? :) Ili si možda modni kreator na Pinku? :)

4. Којег певача? Нисте ваљда и мене стављали овде? А има сам жељу да будем модни креатор на Пинку, али нисам могао да се пробием код Панковића на академији. А оно за кратке сукње видео сам да је неко написао али не знам ко, рећи ћу му само, да је то шоубизнис и да они морају да се облаче што провакативније да би неко знао за њих. Ево један пример: Да ли си икада прочитала у новинама како је нека певачица фина и културна ( вероватно неке јесу, али већина су курве које немају појма да певају, па онда се служе дупетом и сисама до популарности, знам из поузданих извора ), или си увек прочитала нешто типа Ради Манојловић гаћице се виде на бини, или Цеци испала сиса и тако неке глупости, ништа од тих скандала није случајно све је то ради шоубизниса и популарности. Толико од мене.

5. Ova maca je preslatka, ali bi mene bilo sramota od suseda, pogledajte sobu. Prepuna je stvari koje je mačka pokrala sa štrika ili po dvorištima.

http://www.youtube.com/watch?v=fDX7tevXO1E

6. Pa baš zbog takvih "ispada" pevačica naša omladina pogotovo klinke skrenuli su na loš put. Ono za suknjice sam ja napisala. I treba da se produže. Ne bih volela da se moja ćerkica ugleda na jednu pevačicu kojoj je ispala maca ili sisa samo zato što je to kod dotične normalno da to uradi radi popularnosti. Kapiraš? Peršun ti kapiraš. Aaaa kapiraš. :))
    A ko si ti ako nije tajna?

7. Тајна је, иначе овај профил сам добио од неког мог фана на трајно коришћење, нервира ме само што не могу да променим име, не знам како се то ради... Ма знам да родитељи то не воле, али шта ћеш, то ови продуценти и остали шабани који стварају српску естраду обожавају па ове глупаче морају то да раде...

8. Uplatiš ktitor pa možeš da menjaš nik.
    Treba takve šabane obrazovati malo, ipak nije to mala stvar što teraju devojke da oblače mini.

9. Да имаш могућност да дођеш у бекстејџ Гранда, да само чујеш како им ови креатори псују све живо и уцењују ако неће да се обуку у мини или нешто провокативно, само оне које пристају на све успевају у послу са естрадом, на овој естради има нека шака јада поштених девојка све остало су курве најгоре... А то ктитор како да уплатим?

10. Opasan transfer sam doziveo kada sam iza dvoje dece 2,3 razred i jedno dete reklo:
    Ti si sa njim bila u vezi.

EJ DETE NEMA 10 GODINA BILO U VEZI..

Ajd sad vi meni kazete, jel sam ja staromodan pa ne znam da deca se vec sa 12,13 godina jebu ili koj kurac?

11. Ajd sad vi meni kazete, jel sam ja staromodan pa ne znam da deca se vec sa 12,13 godina jebu ili koj kurac?

Ако се не јебе до 9 то је срамота, дај са 12 је старо, већ мораш имати дјечка и љубавника.
    Каци старомодан :)

12. Niko nije pogledao klepto macu što sam okačila. :(

13. Деца су све гора и гора, мени се једном десило да после наступа у неком кафићу на мору пришла нека клинка можда 8 разред и тражила да ме орално задовољи, наравно одбио сам.

14. Деца су све гора и гора, мени се једном десило да после наступа у неком кафићу на мору пришла нека клинка можда 8 разред и тражила да ме орално задовољи, наравно одбио сам.

Море ти ниси здрав :) искористи њене мане :) повреди је али је повреди, ако ме разумеш ...

15. Evo ti detaljnije objašnjenje za ktitor. http://vukajlija.com/autori/ktitori
    A jadna devojčica. Ne znam gde joj je mozak. Ne znam da li me troluješ za bekstejdž ali je jadno i tako i tako. Treba to podhitno menjati.

16. Деветаре, хаха јел си ти луд? Треба још на робију да идем, има и старијих које то раде, због тих старијих барем не могу на робију...

17. Деветаре, хаха јел си ти луд? Треба још на робију да идем, има и старијих које то раде, због тих старијих барем не могу на робију...

Она ће у одбрани рећи, могу да ме повреде али и не да ме повреде, и идеш у творза рођациииииииии

18. Море ти ниси здрав :) искористи њене мане :) повреди је али је повреди, ако ме разумеш ...

Devetare, da je nase godiste pa ajde :)

Деца су све гора и гора, мени се једном десило да после наступа у неком кафићу на мору пришла нека клинка можда 8 разред и тражила да ме орално задовољи, наравно одбио сам.

A sta nastupas? Pevas, glumis, drecis?
    Predstavi nam se.

19. Devetare, da je nase godiste pa ajde :)

ТО треба таслачити читаво време :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.