Transfer blama

1. хахаха ал се редитељ зајебо, требао је да зумира жену док он припрема друге маказе...

2. Buksnetino, jesmo li videli isto?

Да. Узео друге маказе без пардона. Ја не могу да верујем...

3. Па пизда им материна ко зна какве преваре овде код нас смишљају!!!

4. Па шта причате на почетку снимка, она оштри те друге маказе...

5. Краљ, бре. Како је то ноншалантно одрадио. :)

6. Па шта причате на почетку снимка, она оштри те друге маказе...

Gde, ja nisam ništa videla. :)

Nači, kako ih nije sramota, stvarno.

7. Па ово се стално ради. Само што они мало нормалнији аутори оваквих реклама знају да док један лик нешто мути, у кадар убаце другог лика.

8. Nemontiran materijal. :))

9. uuuuuuuuuuu Gambi ovo je baš pravi transfer

10. Majkomila. Kad se sjetim da sam se ložila na lika koji se ložio na Vukašina Brajića. Dupli fejspalm.

11. Majkomila. Kad se sjetim da sam se ložila na lika koji se ložio na Vukašina Brajića. Dupli fejspalm.

А ја се сад ложим на ликушу која слуша Енрикеа Иглесијаса и Ребелде, фејсплам до краја живота!

12. Brate, ja sam prestala da se ložim na ovoga kada sam saznala:)

13. Мене блам каце сетим да сам са Срђаном и Мирославом пио пиво по некој кишурини у парку пре неколико година. Мислијо сам да су кул док нисам јуче узео да листам нове клипове на џутјубу. Какви фегети, е!

14. То је јаче од мене, ал тако сам и ја престао да се ложим на једну пре две год кад сам сазнао да слуша Токио Хотел.

15. Ako je lepa i pametna nije ni bitno šta sluša. :)

16. Вама што је битно шта девојка слуша, ви онда нађите неку глуву девојку...

17. Čule, što smaraš ovolko sine? Poznata si ličnost, imaš tezgu neku valjda?

18. Nači, Čule, treba jednom da nadješ ribu/dečka koja misli da je amadeus bend rok, i da probaš da je jebeš uz zvuke džajinog glasa.

Brate, ne možeš, jednostavno ne možeš sa takvim ljudima da imaš normalan kontakt, kamoli jebačinu ili vezu.