Transfer blama

1. pokusao je ispasti Dzim Morison i fejlovao,ali ne toliko
    celo to takmicenje je stvarno jedan veliki transfer

2. ma da... kompleksi su cudo... ljubi ga majka... rekose mi da je jednom na moru, lupam, dve nedelje nosio neke vunene carape, nije ih skidao (nije se kupao u moru)... idiot

3. Хаха чух и ја ту причу, не би ме чудило.

4. jao,znam ovaj klip,ovaj vikler je za tri vruća šamara.prosto se vidi da je čovek nečim toliko nezadovoljan,da to nije normalno.

5. Transferčina. Neviđena.

6. Незадовољан је сексуалним животом и женама. Нека га је опасно заебала.

7. http://vukajlija.com/kako-sam-ubio-sopstvenog-oca/543866 Мене ова дефка трансферише опасно. Толико је провидан и очајан трол да је жалосно...

8. Ne znam šta je momak pokušao sa ovom defkom ..

9. Hoće neko da me prosvetli u vezi ovoga sa Viklerom, je l ovo neki kao izistinski nastup, mislim stvarno je izvodio neku stend-ap komediju tako što je prozivao žiri i kenjao okolo? Mislim, nije fora?

10. Pokušao da bude smešan .. pokušao .. neuspešno .. Gledao sam i nisam mogao da verujem da ne može da smisli jednu normalu, smešnu foru ...

11. Ja nisam mogla da odgledam do kraja, inače ne podnosim ni Skaj Viklera ni Bad Copy, odvratni su skroz . . .

12. Вики Миљковић победила.

13. Šta oćete, ova je barem odgovorila na kraju tačno, pitali Indiru 6x7 i ova poče da se smeje ko luda i nije ni odgovorila.

14. Komentar na Vilerov klip:

A najveca je fora sto ljudi jebeno ne kontaju :)