Transfer blama

1. Neki "metalci" koji misle da su zanimljivi sa obradama Grand hitova... Ne, nećete se proslaviti kopiranjem Pero Deformera.
    http://www.youtube.com/watch?v=EogyoCiUsWw

2. Ming, oni ne kopiraju Pera Deformera. oni se ljudi zajebavaju. Ne kontam kako ti je ovo transfer blama, al' hajd' sad.

Nego, kad pominješ da neko kopira nešto, onda bi trebalo da znaš da je i Pero Deformero kopija Vatrogasaca i Nervoznog poštara.

3. e dobri si ovi konci, keve mi.

4. Celokupna masa vlogera su čist transfer blama!

5. Pa kome normalnom moze da padne na pamet da pise blog ili pravi vlog?

6. Ovo što sam okačio IČ nije interesantno. Tema je istrošena i izrabljena. Likovi koji pevaju narodnjačke pesme u metal fazonu; vau, kako originalno jbte.... Ne znam za vas, al' ja sam se istransferisao....

@Zyc, znam da se zajebavaju ali utoliko gore, jer nije smešno. Bar meni.
    A ne bih baš Pero Deformero poredio sa Nervoznim Poštarem i Vatrogascima. Oni su sprdnja. Ok i PD se sprdaju, ali kada izuzmeš vokal oni sviraju više nego odličan progresiv metal...

7. Ok i PD se sprdaju, ali kada izuzmeš vokal oni sviraju više nego odličan progresiv metal...

vokal PD-a pisa po vecini obicnih metal vokala. lik kida, e sad sto izvlaci one narodnjacke "trilere" to je druga stvar, ali vokal je odlican inace.

8. Primitive Depressive Suicidal Black Metal. Sta god to znacilo. Ko izdrzi duze od 5 minuta nije covek. http://www.youtube.com/watch?v=mzHrc8CP4jQ&feature=related

9. Mislim da bi ovo bilo sjajno za mučenje nekoga ni mali Radojica ne bi izdržo duže od 20 minuta

10. Džoni, bilo je to pre nekoliko stotina strana. :) Prijavila sam mu video kao obmanu. :)

11. Novak Đoković u kandžama demona.

A u pičku milu materinu!

12. Veći transfer su komentari ovog klipa...

13. Ma sve to treba streljati, viš da im fali daska u glavi.

14. Sto nas Turci nisu pobili kad su imali sansu?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.