Transfer blama

1. U sunce ti koja zelja za paznjom ili tako nesto... Fb radja nakaze jbmt

2. ТО БРЕ ЂОЛЕ С ТРИ ПРСТА НАНИЦУ ИМ КАТОЛИЧКУ

3. Што трансфер? Баш је фора. :Д

4. Gospod Bog nas Isus Hristos gleda narod svoj i priziva ga u stado okupljeno oko sebe,Tako je prizvao i Gospodina Seselja,da kroz njega pokaze pravdu i silu svoju,ne zato sto ga odvec voli no zato sto jeon deo promisla Bozijeg da kroz odredjene ljude pusti silu svoju medju ljude ili neljude. - коментар на јутубу , најежио сам се...

5. Impresije sa Limana.

6. Impresije sa Limana.

Ко је лик који снима?

7. Državni reprezentativac i olimpijac u streljaštvu Nemanja Miroslavljev.

8. @Nash , brate meni je ovo vrh , hahaahhahahaha jebote hahahahaha

9. Dragi Muskarci, mi zene smo PERFEKTNE zato sto ne postajemo CELAVE, imamo INTERANCIONALNI dan, mozemo obuci i ROZE i PLAVO bez problema, mi smo sigurne da su nasa deca NASA, imamo PRVENSTVO u slucaju brodoloma, ne placamo racune u bioskopu ili restoranima, prve smo oslobodjene u slucaju da smo u grupi taoca, ako smo prevarene mi smo ZRTVE, ako prevarimo oni su ROGONJE, mi mozemo prespavati sa prijateljicom bez da nas odmah osude kao HOMOSEKSUALKE, mi mozemo obratiti paznju na VISE STVARI u isto vreme, zena ambasadora je AMBASADORKA, a sta je muz ambasadorke?! Zena predsednika je PRVA ZENA, a sta je muz predsednice?! Ako resimo da radimo "muske" poslove mi smo PIONIRKE, a muskarac koji resava "zenske" poslove, za nas je "ZLATAN" a za muskarce "PEDER". I najzad, mi smo sposobne da radimo apsolutno sve sto muskarci rade i to na STIKLAMA!!!:))

10. KEBO KEBO KEBO AHAHAHHAHAHAAHHAAHAAHAHAAHHAHAAHHAH

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.