Transfer blama

1. Управо сам доживео још један трансфер блама. Силом прилика гледам Гранд и неко се јавио телефоном да не знам ти кога испоздравља и да пита кад ће да буде аудиција за нове водитеље, а Саша је маштовито одговорио да управо почиње за гледатељку која је позвала и рекао јој да представи не знам ти чији албум и Гранд маниру што је она урадила прилично бламашки.

2. Pekky, Novela je iz Doboja, grada u kojem trenutno bivstvujem, a ovo remek-djelo od spota je snimano u studiju gdje sam svojevremeno bio zaposlen.

Ovaj transfer je za mene kudikamo udvostručen.

3. Jogurte pa gde si ti? Dobro ti je ovo.

4. ahahahahahah gledajte ovo sto je zazubica postavio

5. Поздрав, Виртуал. :)

6. a ta je to transfer blama?

7. Мени није јасно како можете да доживите трансфер блама гледајући поремећене људе... Мислим, нису то идиЈоти ови људи су поремећени, имају разне психичке болести!

8. i ja mislim da su malo usrali temu al ajd....

9. Хахаха ово је најболесније нешто што сам чуо!

10. Meni su se, da se tako duhovito izrazim, muda zacrvenela od stida.

11. Ахахаххахахаха Мумуне, тај снимак је шов. А и остали Нешини снимци везани за вукајлију :))

12. Nemoj da me teraš da kačim onu temu, malopre sam je zaključao :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.