Transfer blama

1. Коју? :) Кад смо већ код тема, ево једне трансферобламичне http://vukajlija.com/forum/teme/14344
    Е да људи, морате да разликујете смешне ствари од трансфера блама.

2. Престани јеботе, зашто ме мучиш :))) Кикоћем се ко мајмунчина.

3. Рећи ћу ти нешто што к'о тајну кријем
    Што те више волим, то те више бијем!
    Нарав ми је таква и ту нема лека
    Боље је да сазнаш шта те са мном чека

Пестицидно!

4. Бахахаха.
    Е а да ли знате да не ваља сав тај осећај блама. Лујке које ништа није блам имају мање подсвесних и потиснутих жеља.
    Ја сам најјаче трансфере блама доживљавала на драмској секцији.

5. Е да људи, морате да разликујете смешне ствари од трансфера блама.

Istina, ja turio nešto čisto radi reda. Obrisano

6. Za ljubav je potrebno tako malo- u ovom slucaju podrska vecine clanova ovog sajta.

Dzimi sta si ocekivao!? Da cu da drhtim zato sto ti kritikujes i pretis. Samo ti sanjaj da si ovo uporpastio! Barracuda i ja se smejemo na sav glas i uzivamo punu podrsku vecine.

Katja izadji iz Dzimijeve bulje na svez vazduh. rockangel

7. Ahahahahahahahahaha, Katija, jesi čula? Radi šta ti se kaže :))))))))

8. Ja sam sad skontala da je svaki post ove rockangel u neku ruku transfer blama.

E, mrmune, jeste da ja volim da mi se naredjuje, ali samo u odredjenim situacijama :)))))))))

9. Ja nikako da skontam ovu temu, a evo trudim se već 2-3 dana i nikako.

10. Дубе, ај пошто ти је рођендан, објаснићу ти. Иако људи као што си ти никад не схвате. То ти је приближно лицедлан осећају :) Леа Киш да Саши Матићу да пева на караоке и ти гледаш и не верујеш колики је болид жена и цео студио што тапше. И блам тебе прожима док гледаш, што су толико поремећени, уместо њих да буде блам. У таквим ситуацијама не можеш ни да се смејеш, онај фазон није смешно, него жалосно.

http://vukajlija.com/forum/teme/16721?strana=1#post_772772

11. Mylyce, to nisam pisao ja, niti moja šauma. Da nisam ušao u ovu temu, ne bih ni video. o.O

12. Ozbiljan sam. :) Ostala mi otvorena Opera.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.