Transfer blama

1. Ostavite jadnika na miru. :) Pored vas ovakvih završiće u Lazi. :)

2. Bože molim te pošalji joj ciglu , molim te !

3. vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=603#post_1915473
    Upišah se.

4. Видим уводи се интернет сваки дан у нова домаћинства.

5. AHAHAHAHA KAKO SAM OPLAKO BIZETIĆKU

6. Bas sam to danas kacio na cet gosn doctorB i rekao sad ne mogu se setiti svakog slova al ide nesto ovako: izuzetno je jebljiva al sluzi samo za to i da ispadne sto veci degenerik...

7. Taj rad Boki, taj rad...;)

8. Ostavite jadnika na miru. :) Pored vas ovakvih završiće u Lazi. :)

Ako vala do sad nije skapirao da je zreo za Lazu, e onda će ga mi oteramo. :) Brateeeeee, realno, ono je ironija u punom jebenom svetlu. Onakav jebeni mutavac da bude profesor zavođenja. To je k'o da kažeš da Bizetićeva dobro peva.

izazivam vas da odgledate do kraja..

http://ragefac.es/faces/cc91e8741c0c596b8b15cb2fc544a488.png
    ODRADIJO! Jebote... :D

9. "Коњом " ахааххаа

10. Molim Vukajlijaše koji su dovoljno zaludni a pakosni u trolovanju da mu se jave i krenu sa ugovaranjem časova... :-)

radi li neko na tome? bila bi fina zaebancija! trolololololo

11. Каки сам трансфер направио, за медаљу!

Отишао пословно у један Идеа објекат, и код шефице пре мене је била колегиница из друге фирме..ја културишка замолим ту цуру да ме пусти пре ње пошто ћу брзо, пусти она мене и ја завршим.

Умесесто лепо да одем ја почнем са џентлменским кењањем и ту се закопам скроз:

-Хвала колегинице што сте ме пустили, знам да није лепо и џентлмеснки да идем преко реда кад је жена у питању и то још трудна.

-Извини момак, нисам трудна само сам ДЕБЕЛА!

Св и заћутали у канцеларији а у ваздуху се осетило наелектрисање, земљо отвори се и узми ме преко реда!

12. AHHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA
    ja bi umro od smijeha na tvom mijestu aahhahahah

13. Anarchyst

AHHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA
    ja bi umro od smijeha na tvom mijestu aahhahahah

Ма где бре, облио ме хладан зној...а плус провалим да свима непријатно, та шефица почела неку глупу причу да разбије нелагодност па испало још горе. Кад ми бржи језик од памети, тако ми и треба :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.