Transfer blama

1. http://www.youtube.com/watch?v=ba-BujxkGy8
    Kako covjek ima znanje, uvijek sam gledao na OBN-u NBA samo zbog njega...samo slusajte

2. Jankovicu pa vidis da su klinci bre, i ti si u osnovnoj imao neki svoj fazon sigurno, i ja i moje drustvo smo takodje bili pankerija martinke i to nije to za transfer nikako....

3. Али види што су цаканииии :3
    Па чек, ако су клинци, одакле им добре рибе ололо

4. lololo napredna danasnja djeca, mi smo to tek kasnije navatali lololo

5. http://www.youtube.com/watch?v=WNkIT7LjhnM&feature=relmfu
    Spremam se za grad dok svi me čekaju...
    Da zaigram ludo da svi luduju...
    Svi bi da me pipnu, svi bi da me štipnu, svi bi da me dodirujuuuuuuuuuuuuuu...

6. Idi bre Roki u kurac, posle 30 sekundi sam doživeo blagi PTSP.

7. Дошао правац из кафане, боли га курац.

8. YeahBatch

Edin je opasan strucnjak za basket. Verovatno u prvih pet kosarkaskih komentatora na ovim prostorima.

Po mom mišljenju je br.1.
    Ne samo što ima stručne komentare, već često i vrlo duhovite.
    Ložite me da je Edin Avdić, Loksi?
    Ja sam poverov'o na keca! ;-))))))))))))))

9. A i ja serem. Verovatno da je najbolji, kurac u top 5.

10. Ma najbolji je, provereno! ;-))))
    I ja sam ga zapazio još na OBN-u. Ova druga dvojica su samo pravili gužvu... Kole se nekako bolje uklopio sa Edinom, iako mu ni on nije ni do kolena.

I da, gotivim Edina, iako se ne mogu oteti utisku da je i on jedan u nizu komentatora koji navijaju za Partizan.

A Šaenac je komentator br. 2 i "ciganštura", tj, ne navija za pogrešan tim.

11. Status koji masovno kače na FB:

‎1. General Nemacke vojske Alfred Von Makensen 1912-1915 "Srbi su najbolji vojnici balkana, opasan i ratoboran narod, hrabri borci i ponosni ljudi"
    2. Hitler 1937 "Srbe ne volim,ali ih cenim i postujem jer su hrabar narod"
    3. Turski sultan Sulejman 1495-1566 "ne daj Boze da se Srbi sloze"
    4. Nemacki car VIlhem drugi u Prvom svetskom ratu "Dajte mi srpsku vojsku i ja cu bobediti ovaj rat"!
    5. Sadam Husein:"Dajte mi 1 000 000 Srba i osvojicu svet"!
    6. Boris Tadic 2006 "Sta ce nam vojska"?!

WTF????

12. Pusti indijance bre, Senko. Ja svakodnevno doživljavam 30 puta veće transfere.

13. Meni ste veći transver svi vi što čim vidite da se bilo kako veliča Srbija odma se pravite kul evropejci kao ''WTF ŠKK pa mi Srbi smo seljačine, najgori smo, šupci smo, živela Evropa'' zato što ste videli na Vukajliji kako je to IN pa da se uklopite malo da vas lakše prihvate internet prijatelji.

14. pezos ga pretera,mada ima tu dosta istine,slagam se.

15. Pezose, nije da sam takav, ali realno, transfer je zbog toga što to pišu osobe koje ne da ne znaju kad je krenuo 2. svetski rat nego ne znaju ni ko je dobio 2. svetski rat.

16. Mi8slim da mogu da naslutim u cemu je problem.Naime vi ste lepi ili zgodni ili i jedno i drugo,ali zenu gledate kao neko superiorno bice koje je iznad nas navodnih obicnih smrtnika.To uverenje vam jos vise kvari samopouzdanje koje utice na vasu ionako slabu pricu i sposobnost komunikacije sa zenama.Posle toga taj prvi dobar utisak se kvari. Dobra vest je da se to sve vezbom i promenom uverenja lako ispravlja. Vi niste bar ja mislim nikakav tezak slucaj. Ako zelite evo mog mob. 062 836 22 43 .Javite se i sve cemo ispraviti .Pozdrav.

Doktor za ljubav od nekoliko stranica ranije. Ja sam u Bosni, pa ne mogu da ga zovem, ali neka neko stupi u kontakt i skuva neku pricu, neki kvalitetan trol. :D

17. Petar Pan Pezo$
    Meni ste veći transver svi vi što čim vidite da se bilo kako veliča Srbija odma se pravite kul evropejci kao ''WTF ŠKK pa mi Srbi smo seljačine, najgori smo, šupci smo, živela Evropa'' zato što ste videli na Vukajliji kako je to IN pa da se uklopite malo da vas lakše prihvate internet prijatelji.

+100