Transfer blama

  1. Zapravo i nije. Kao što Englezi imaju sistem zabrane huliganima dolazak na stadion posle sranja koja naprave, isto tako bi mogli i da im oduzimaju pasoše jer koliko znam posle izvršenja nekog dela oni su automatski ubačeni u sistem.

    Слажем се, али то није демократски. Ако начиниш кривично дело и због тога одговараш пред законом, рецимо одлежиш у затвору, ти си након тога слободан човек и нико нема право да те дискриминише и ограничава ти кретање, јер си своју казну одслужио.

  2. Слажем се, али то није демократски. Ако начиниш кривично дело и због тога одговараш пред законом, рецимо одлежиш у затвору, ти си након тога слободан човек и нико нема право да те дискриминише и ограничава ти кретање, јер си своју казну одслужио.

    To je tačno, ali u Engleskoj bez problema čak i posle odslužene kazne postoji opcija koja se čak i često koristi, a to je doživotna zabrana ulaska na stadion bez obzira što si ti odrobijao svoje u mardelju.

  3. u Engleskoj bez problema čak i posle odslužene kazne postoji opcija koja se čak i često koristi, a to je doživotna zabrana ulaska na stadion bez obzira što si ti odrobijao svoje u mardelju.

    У суштини, ко дође на стадион да прави срања, тај је ризичан и треба га удаљити оданде, то је више фер и демократски према онима који дођу само да гледају и да навијају.

  4. У суштини, ко дође на стадион да прави срања, тај је ризичан и треба га удаљити оданде, то је више фер и демократски према онима који дођу само да гледају и да навијају.

    Nemam šta da dodam na ovo.

  5. U Britaniji se oduzimaju pasoši huliganima sa "crne liste" kada neki njihov tim ili reprezentacija igra u inostranstvu. Problem je što postoji dosta huligana koji su (uslovno rečeno) mirni na britanskom tlu, ali čim zagaze na kontinent daju oduška zaspalim "incestoidno-varvarskim" genima. Ne svi, naravno! Nisu svi Britanaci (u ovom slučaju Englezi) potomci brato-sestrinskih brakova, daleko od toga. Ali, ona tipična engleska arogancija ("mi, ostrvljani, smo veće baje od vas kontinentalaca, argh") pojačana alkoholom i nepostojanjem nevidljive zakonske omče dragog im kraljevstva, ne samo da dođe do izražaja, nego prosto eksplodira.

    Razumem ja ovog Englezčića afričkog porekla. Opšte je poznato kako ukrajinski navijači vređaju protivničke igrače drugih boja. Dobar deo Ukrajinaca je pro-nacistički orijentisan (ne zaboravimo da su Nemci tamo dočekani kao oslobodioci). Razumljiv je taj strah, ali je ovaj komentar preteran, pošto je sigurno da ga svako malo potkači nekim rasističkim komentarom u dragom mu kraljevstvu.

    Sad, izjednačavanje Poljaka i Ukrajinaca je opet donekle razumljivo, jer u obe države su jaki skoro-pa-nacistički pokreti, što je za Poljsku veoma stupidno, jer su im se i Švabe i Sovjet-Ruje najebale keve samo tako. Ipak, Poljska je veoma "vesela" (gostoljubiva) zemlja i upozoravati ljude da ne idu tamo je čist primer idiotluka.

    Prema nekom istraživanju od pre nekoliko godina, za najbolje turiste se smatraju Nemci, jer imaju želje da saznaju nešto o lokalnoj istoriji mesta koje posećuju, daju dobre napojnice, žele da nauče malo lokalnog jezika i (što je najbitnije) veoma su ljubazni. Englezi su negde pri samom dnu, jer ih svi vide kao arogantne, nadobudne, neljubazne, glasne i neprijatne. To je valjda zato što su ostrvljani, bivši vladari polovine sveta - Komonvelt je to, bato - te mogu da se bahate do iznemoglosti kada svoje funte ostavljaju.

    Suma sumarum: nisu ukrajinski navijači (huligani) ništa niti bolji, niti gori od engleskih, ali da su Englezi cvećke - nisu. Što neki holandski igrač nije ovako nešto izjavio ili francuski, na primer?

  6. Ciklon brate alal ti tastatura. Što se tiče turista od prijatelja sam slušao šta rade Englezi po Krfu i drugim grčim ostrvima, tako da si ubo i taj deo posta.

  7. да стварно и ја сам чуо свакакве гадости да раде по закинту тима по барси по егзиту другар ми причо, дрогирани пијани енглез стоји и игра и одједном се искења у гаће и само ихвати руком крај панталона и истресе говна низ ногавицу, олош је то, јер у енглеској за тако нешто идеш малте не на мардељ па онда са ланца пуштени неиживљени олош и шљам дивља по иностранству

  8. Fejz nemo' se zajebavaš mi pričamo o ozbiljnim stvarima :)

  9. A ako neko prednjači u vređanju tamnoputih igrača onda prvo mesto dele Španci i Portugalci, gde retko koja međunarodna utakmica može da prođe bez ovoga. A ne sećam se da se bilo ko bunio da gostuje u ovim zemljama.
    http://www.nadlanu.com/pocetna/info/sport/Porto-kaznjen-zbog-rasizma.a-135714.301.html

  10. A Rusija? :D
    Najjace kad krenu Sambu da gadjaju bananama.

  11. Биће га блам за коју годину...

    Ауууу, ако мене данас блам појео од овога, шта ли ће се овим малим тек десити...

  12. Brate, nikad njega neće biti blam, jer u glavi ima koliko u mikrofonu

  13. Ovaj mali retardirani idiot onaj sto plasi babu nozem?

  14. http://www.youtube.com/watch?v=0-_0y9zR_hU&feature=youtu.be

    не знам шта да кажем, гледам већ 7 минута и неверуем

  15. Ахахаха! Какав лик, јеб'о те! Ђе га нааађе? хД Оплак'о сам! ПЦ ТП ПЦ! :Д

    Ја наш'о ове неке глупе клинце, толико су ми некако - не'ам појма - да ми их је жао окачити овде, ал' ае ипак..
    http://www.youtube.com/watch?v=j8Io8bdThCE

  16. Тамбурица фест ЛООООЛ

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.