Transfer blama

  1. Ali ako je to kamenje sa Jadranske obale ...

  2. AMERIKA, FAK JEA!
    http://www.youtube.com/watch?v=Q77sJT8O56E&feature=related
    verujem da bi se ovaj 'čopor' usro da se nađe u blizini nekog olinjalog domaćeg džukaca na koje nabasamo kad se najmanje nadamo (buuuuuuu!)

  3. Е то бих баш, али баш волео да видим. :)
    Група која назива себе "Вукодлацима" а не може ни бркове да одгаји је исто као када би себе нека група почела себе да назива фудбалерима, а играли су максимално Хаксбал... ма и то је превише!

  4. http://www.youtube.com/watch?v=oMmP_sqM1LY&feature=fvwr

    Трансферчина на минус десети, треба заклат говна и онда набит на колац у арени где би били сви његови фанови, да гледају јебо им он свима мајке у дупе док имају пролив.

  5. Sarma with green grass with acid milk

    Hahahahahaha

  6. Bech steak with potato-krompir.co.yu

  7. Sarma with green grass with acid milk

    У реду, то је било оправдано радити у време када је једина анставница енглеског једино подучавала ученике да изговарају британским акцентом.
    АЛИ ЗАШТО СЕ ОВО ДОГАЂА И У 21. ВЕКУ???

  8. АЛИ ЈЕБЕНИ ACID MILK... мајко мила, ово је обрнуло два круга и упало у блато

  9. ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХА КОЈИ КРАААААААЉ! Ахахахахахаха платио бих карту да га гледам хахааххахахахахахахахаха

  10. u,sunce ti poljubim,al' je njemu dobro!

  11. Конобари су сведочили да је Татон имитирао нато авионе како бомбардују Србију,они су га истерали из кафица,био је мртав пијан и сам скочио несвесно и погинуо.Тако да навијачи партизана нису криви!!!

    Status na fejsu.

  12. Што се Бриса Татона тиче, он јесте добио батине, али је сам пао са те камене ограде и том приликом задобио смртоносне ране. Е сад, да ли је био пијан, или уплашен, то је питање.

  13. Možda se i sam isprebijao :)

  14. Ма не стајем ја на страну навијача и батинаша, него ме нервирају ови његови родитељи и пичкасто српско правосуђе које попушта под притиском јавности.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.