Transfer blama

  1. Па јасно, стом истом бананом је био злостављан вековима.

  2. Свако ко зна да свира тако хармонику није за трансфер...

  3. А шта ће, сељак чоек.

  4. Leb i sol, tri prsta, Toma Pobožni se krsti, kolce, šator, orkestar Gorana Struje, vino i pragnjetina u neizmernim količinama, zadrigli naprednjaci, mast koja kaplje sa brade... Lepo.

  5. A dotle šiptarski teroristi i nato okupatori ubijaju Srbove u Republici Kosovi.
    Decxko da sam ja predsednik ja bi iskoristio ovaj trenutak i poslao tri iljade vojnika na granicu i napravio najveći sukob još od rata u Gruziji.

  6. Leb i sol, tri prsta, Toma Pobožni se krsti, kolce, šator, orkestar Gorana Struje, vino i pragnjetina u neizmernim količinama, zadrigli naprednjaci, mast koja kaplje sa brade... Lepo.

    TOMA JE POBEDIJO JER JE RADE LACKOVIĆ POZVAO SVOJE PRISTALICE DA GLASAJU ZA NJEGA!!!

  7. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546201_10150641203769072_209116329071_9404972_395662406_n.jpg

    Neka riba poslala ovo onom pajseru gazztosu ili kako se već piše... On objavio na svom fejsu i napisao nešto u fazonu "često hoću da prestanem da snimam ali zbog ovakvih ljudi jednostavno kažem NE!!!2"

  8. U spotu si kao začin C

    ovo moram da definišem.

  9. ахахахахахахаха
    Боже баци циглу и буди прецизан , молим те , прецизнији него икад прије.

  10. http://www.youtube.com/watch?v=VLxAWbT2NhU

    Jebemtikrv, ja ne mogu da verujem. Kako li je ovima u orkestru da ne pocrkaju od smeha ili tek ovoj publici koja je pukla silne pare da sluša ovu kretenku, da ne pominjem RTS što je prenosio.

  11. Ahahahahaha, budala pijana!

  12. "Они су роџени у Немаћку, имају други металитет"...
    http://www.youtube.com/watch?v=yYp2RxQAAag

  13. jaooj kakvi su ovi dvojica jebo ih konj gledo sam pre sesnes godina i plakanje opet

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.