Transfer blama

1. sta se kog kurca tamo prijavljuju defke za brisanje i naslovnu, kad mogu ovde? Sta ne moze ovde da se radi?

Verovatno da, ako si nekome stala na žulj, da te ne hejtuje kada vidi da si prijavila.

2. Ma daj, to je tako pickinski, Vuce.

3. Sikter bre na neku drugu temu.
    Šta ti vrište jaja šta rade ktitori?
    Tebe će neko inkognito da prijavljuje, veličino spemerskotrolovska.
    Žali se ovde: www.dajtemiktitornalogzadzdaitamohejtujemismaram.com

4. Hahhahahahahhaha kakav brat, nerealan je :D

5. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, kakva budala !

6. Kvazirealnost jebote!!!!

7. hahahahhahaha jebote

8. Па добро, не могу сви отићи у реномирану кинеску лигу јбг... :)

9. http://www.lajknime.info/

ljudi moji, pa ja ne verujem šta sam tamo videla!!!! some things can't be unseen!!!! aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

10. JA SAM JAKA RODJENA S VUKOMVIMA

Jebena pobeda! Vukmovi samotnjaci...

11. http://www.lajknime.info/

ljudi moji, pa ja ne verujem šta sam tamo videla!!!! some things can't be unseen!!!! aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Ја сам синоћ видела и остала шокирана до даљњег.

12. Двајт, Кина је рај :)
    ЕДИТ:

Vukmovi samotnjaci...

Ахахаах, ово је прејако!!!

13. Мени је десна страна тела и даље одузета. Брат ме води да пишким. Шлогиран сам к'о Ђорђе Марјановић после посете том сајту.

14. Мене само интересује како изгледа особа која је тако нешто направила.

15. Шлогиран сам к'о Ђорђе Марјановић

лололо Победа!

16. ono je u stvari vukajlija za retardirane ziljavce!!!! garant među njima ima i nekih novajlija koji su trajno banovani nakon samo mesec dana....

17. Ма, просто не желим више икада то да погледам. Кол'ко сам се савила испод стола кад сам видела нешто "најстатуси за фејс" па смајли ;). Ауууууу! Баш трансфер блама, толико да боли.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.