Transfer blama

1. Хамасова емисија за децу! БИТ ДИС!

http://www.youtube.com/watch?v=Z2J3my3pOIc&feature=related

2. Ахахахаха, како га бије Жидов на испитивању. ФАРФУР ХЕРОЈ!

3. Боже боже, набијају деци мржњу према Јеврејима од малих ногу. Њима бре свима редом треба колац у дупе да се набије, мајке им га набијем ненормалне. Еееееј, клинци гледају ово.

4. Koji nivo retardacije, jebote.

5. И ја не знам народе, да ли је ретардирано, смешно или бламантно... Па окачих овде. Али свакако је нешто до сад невиђено.

6. Dankane, da metnem ja one pvt-ove što mi onomad posla kad si bio janpi, to je transferčina bre :))))

7. Ма болештија је. Буквално убацују деци у главу од првих дана да морају да мрзе Јевреје и то. Болест, бре.

8. Tel Aviv je Srbija.
    Bože, hvala ti što živim tu gde živim.

9. katija

Dankane, da metnem ja one pvt-ove što mi onomad posla kad si bio janpi, to je transferčina bre :))))

Хахаха, е знаш да сам јуче баш са Царом прелиставао то. ТО је била ТРАНСФЕРЧИНА! Мојне јавно, љуби брат.

За заинтересоване, нисмо се мували(знам да смо вас сад разочарали) него ниво ретардације коју сам приказао у реченицама је скоро па недостишан :))) А Мучена Катија још покушава да буде кул лолол

10. A dao si bratu Carimiru da gleda lolololo

Neću javno, nisam nezdrava. Samo ne laži ljude da nije bila muvačina :) Nudio si se, nudio samo tako :)

11. OĆEMO PVT! OĆEMO PVT!

Baj d usput, ova emisija je neprocjenjiva. Kamo lijepe sreće da i mi takve pravimo.

-VIDIŠ MITRE, ONO TAMO JE KOSOVO! EVO TI TAPIJA, KOSOVO JE SRCE SRBIJE! UBIŠE ME ŠIPTARI....
    -AAAAAAAAA, ĐEDE STOJANE, JOOOOOOJ, OSVETIĆU JA TEBE, ŠIPTARI ĆE PLATITI, KUKUUUUUU, OSTA TI DRAGINJA UDOVICAAAAAA, JOOOOOOOJ! KUKU MENE, ŠTA ĆEMO BEZ TEBE, OOOO ĐEDEEEEE! E saću da vam jebem onu majku krvavu šiptarsku!

Pa đe bi nam kraj bio? Kod Milvokija!

12. А, како да му не дам, јбт! КАд се готивимо сви. И знају људи како волиш да ложиш, дакле НИСАМ се нудио лололо

13. Jel ti rekao da smo neki dan bili u gradu? Plaćao je sve u zamenu za plusiće lolololo

14. Наравно да јесте. Кад је рекао да си кул уживо и да си у рекла за тај ПВТ, морао сам да му ископирам, кад је већ знао :)

15. hello

Bok
    Moje ime je Miss VJERA sam 25yr stari. Vidio sam tvoj profil danas i to stvarno acttract mi puno ja vjerujem da ste se čovjek sam bio obličje za podijeliti svoju ljubav; Kako je vaše zdravlje? Nadam se da sve je dobro s tobom. Vjerujem da možemo premjestiti odavde, ali zapamtite da udaljenost, dobi i u boji doza nije stvar ono što je istinska ljubav i razumijevanje, u moj sljedeći e-mail ću uključiti svoje pictuer; sam bio waithing za tvoj odgovor poštu mene sa ovaj mail addressand uzeo intersest u njemu, ako ne smeta ja ću kao da znaš
    bolje, iako sam došao na online izgled za istinski i ljubavi čovjeka koji je spreman za pravi, pošteni i zavoljeli odnos te će biti u mogućnosti uzeti dobru brigu za mene, ako ste jedan od čovjeka, govorim o thensend mi mail sada na moj privatni za daljnje uvođenje. Ja ću biti na čekanju za svoj mail

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hello
    My name is Miss Faith am 25yr old . I saw your profile
    today and it really acttract me alot i believe that you
    are the man i have been looking for to share my love; How is your health? i hope all is well with you. I believe that we can move from here ; but remember that distance;age and colour dose not matter what matters is the true love and understanding; in my next e-mail i shall include my pictuer; i been waithing for your reply mail me with this mail addressand took intersest in it,if you don't mind i will like to know you better,although i came online to look for a true and loving man that
    is ready for a true,honest and loving relationship and will be able to take good care of me if you are the one of man am talking about thensend me a mail now on my private for further introduction.
    I will be waiting for your mail

privatna poruka koju dobih na svom blogu, di nevino i naivno pisem svoje pesme i ne trazim srodnu dusu. Ne znam da li vise dozivljavam transfer blama zbog sadrzine, ili zbog ovog prevoda. Ali, I am THE MAN :))

16. privatna poruka koju dobih na svom blogu, di nevino i naivno pisem svoje pesme i ne trazim srodnu dusu. Ne znam da li vise dozivljavam transfer blama zbog sadrzine, ili zbog ovog prevoda.

Preusmeri lika na temu JEBANJE, vi'š da je zagoreo k'o kaubojski tiganj...lololololo

17. koji crni lik, vis da je riba i misli da je nasla co'eka :))

18. Google translate u svom punom nesjaju! iks-de

19. Vidio sam tvoj profil

Onda je nepismena,ne treba nam na temi,imamo si ZMIU caricu!

20. ama, pisano ne engleskom, il vec nekom jeziku pa google translate preveo tako; vis da je Miss, a ja sam THE MAN :))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.