Nebi ni kačio. Nego taj set za poker imam i ja, naručuje se preko nekog internet-šop i košta iljadu i po dinara. Djubre klasično. A vamo džek, pičke, podzemne železnice.
Ова што пева Нирвану ниједан тон није убола. :) Али НИЈЕДАН.
Гитариста и бубњар су још и добри у односу на њу.
А безвезе што им се људи смеју, деца се играју. :)
a ti nemoj sad čupati draganu, ostarila je pa šta, jel to grijeh?
Нееее, нееее, погрешно си ме разумео, Рођо. :) Ја много волим Гагу, она иначе доста боље изгледа без шминке, него је онде још била и уплакана (сахрана, јелте) и зато је тако. ;)
Jebote... To mi je drugarica iz srednje. Videla sam ovo ranije ali brrrrate... Smorila je na fb, sad je i ovde kače. Pre neki dan je bio neki poster. Žasu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nebi ni kačio. Nego taj set za poker imam i ja, naručuje se preko nekog internet-šop i košta iljadu i po dinara. Djubre klasično. A vamo džek, pičke, podzemne železnice.
Vićkomare prijatelju, ovo kolje koliko je loše!
B-L-A-M
nadam se da je klinac..znači da pusta filmove. prolazna faza. ako je 20 plus...kuku majko.
Ја сам онолико пара имао само кад сам био једне године благајник у средњој. :))
Znam, Brejnijak, jedva sam odgledao. Najjače kad su dobili aplauz na kraju. xD
Aha, meni najjače kada se gitaristi izvukao kabl iz pojačala i kada se ona valja po patosu...
:D
Bruno, nemoj plašiti. :)
realno ni silvija nije puno lošija
a ti nemoj sad čupati draganu, ostarila je pa šta, jel to grijeh?
realno, romana i sanja đorđeviić su propast
:D
To, taj rad! xD Jebote, devojčica izgubi glas čim pomisli da zapeva. xD
Ова што пева Нирвану ниједан тон није убола. :) Али НИЈЕДАН.
Гитариста и бубњар су још и добри у односу на њу.
А безвезе што им се људи смеју, деца се играју. :)
Нееее, нееее, погрешно си ме разумео, Рођо. :) Ја много волим Гагу, она иначе доста боље изгледа без шминке, него је онде још била и уплакана (сахрана, јелте) и зато је тако. ;)
И да, мени је неразумљиво да Силвија овако очајно изгледа без шминке јер је баш млада, али има она и много горих слика.
Na ti slikama "normalnim" ih uružne u fotošopovima i kurcima. Nebi da se govnima rane.
Hahaha kakvo punjenje teme u mom odsustvu!
opustim i veoma mi je godila bila sam zadovoljna i upisana hee hee.
Leb te jebo. Skočimiše, stvarno, škk? :)
Ja realno doživim transfer blama kad pogledam korice tih časopisa što objavljuju slike sa i bez šminke.
#
the bassist did a good job
HandreyAlex 1 week ago 53
http://www.youtube.com/watch?v=5jVEOKIXbi8&feature=player_embedded#!
http://www.facebook.com/pages/Iva-Popovski-Patuljak-od-metar-i-20ruzna-em-glupa/101713386544737
hahahaha
na 1:04 isto Jovičić! hahahahahaaha
hahahahahaa ouououu
Jebote... To mi je drugarica iz srednje. Videla sam ovo ranije ali brrrrate... Smorila je na fb, sad je i ovde kače. Pre neki dan je bio neki poster. Žasu.