Transfer blama

1. Nebi ni kačio. Nego taj set za poker imam i ja, naručuje se preko nekog internet-šop i košta iljadu i po dinara. Djubre klasično. A vamo džek, pičke, podzemne železnice.

2. Vićkomare prijatelju, ovo kolje koliko je loše!
    B-L-A-M

3. nadam se da je klinac..znači da pusta filmove. prolazna faza. ako je 20 plus...kuku majko.

4. Ја сам онолико пара имао само кад сам био једне године благајник у средњој. :))

5. Vićkomare prijatelju, ovo kolje koliko je loše!

Znam, Brejnijak, jedva sam odgledao. Najjače kad su dobili aplauz na kraju. xD

6. Aha, meni najjače kada se gitaristi izvukao kabl iz pojačala i kada se ona valja po patosu...
    :D

7. Bruno, nemoj plašiti. :)

8. realno ni silvija nije puno lošija
    a ti nemoj sad čupati draganu, ostarila je pa šta, jel to grijeh?

realno, romana i sanja đorđeviić su propast

9. Aha, meni najjače kada se gitaristi izvukao kabl iz pojačala i kada se ona valja po patosu...
    :D

To, taj rad! xD Jebote, devojčica izgubi glas čim pomisli da zapeva. xD

10. Ова што пева Нирвану ниједан тон није убола. :) Али НИЈЕДАН.
    Гитариста и бубњар су још и добри у односу на њу.
    А безвезе што им се људи смеју, деца се играју. :)

11. a ti nemoj sad čupati draganu, ostarila je pa šta, jel to grijeh?

Нееее, нееее, погрешно си ме разумео, Рођо. :) Ја много волим Гагу, она иначе доста боље изгледа без шминке, него је онде још била и уплакана (сахрана, јелте) и зато је тако. ;)

12. И да, мени је неразумљиво да Силвија овако очајно изгледа без шминке јер је баш млада, али има она и много горих слика.

13. Na ti slikama "normalnim" ih uružne u fotošopovima i kurcima. Nebi da se govnima rane.

14. Hahaha kakvo punjenje teme u mom odsustvu!

Opet sam zapalila cigaretu da se
    opustim i veoma mi je godila bila sam zadovoljna i upisana hee hee.

Leb te jebo. Skočimiše, stvarno, škk? :)

15. Ja realno doživim transfer blama kad pogledam korice tih časopisa što objavljuju slike sa i bez šminke.

16. #

the bassist did a good job
    HandreyAlex 1 week ago 53

17. hahahaha

na 1:04 isto Jovičić! hahahahahaaha

18. hahahahahaa ouououu

19. Jebote... To mi je drugarica iz srednje. Videla sam ovo ranije ali brrrrate... Smorila je na fb, sad je i ovde kače. Pre neki dan je bio neki poster. Žasu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.