Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovo što Valdemar kaže, Kruger tamno mi je trenutni favorit. Slučajno sam ga ubo u "Dokolici" na Vračaru, ako neko hoće da proba.
Erdinger sam cuo da hvale al nisam pio jbg
Papete, odličan je Erdinger.
Tako sam i ja cuo xD
Kakav je tamni zajecarac,jel govno kao tamni lav?
Sinoć sam ga pio, nije na mene ostavilo ni posebno loš ni posebno dobar utisak. Onako, korektno. Tamni lav nisam probao pa ne mogu da poredim.
Nemoj,video samo u jednom pabu u bgu,a postoji verovatno godinama.Gore tamno pivo u zivotu nisam pio.
ne moze nista biti gore od tamnog lava.
ok je zajecarsko tamno.
Pivo je za pičke to znati morate
E sad sereš, Boh, to znati moraš.
kosovo je srbija!
Ja sam mrtav ozbiljan.
U matori ajd pijemo vops i grickamo čips xe xe tekma neka nešto posle idemo na pljeku
to o čemu ti pričaš je LAGER - takozvano sranje pivo XDD
u svakom slučaju, meni su ozbiljni ljudi uvek govorili
pivo je piće za posle izrazite fizičke aktivnosti, vino se pije kad se jede
Tako može. Žedan si pa zategneš jedno iz dvaput al da se napiješ od piva pa haha
Šta si devojčica?
Brate, Bohore, meni nije potreban scenario za piće. Pijem pivo zato što mi prija. Prija mi i rakija i poneka vina.
Omiljena piva su mi Lav i Pils Plus.
pa napijanje od piva je kretenska priča
ono, ako ne bih popio pet litara vode u jednom sedenju, što bih bio pet litara piva koji kurac
Upravo Rađ
Ako gledaš kroz napijanje, verovatno si u pravu, mada meni napijanje od piva biva prijatno jer nikad nije totalno.
Aj sad kaži da se samo pičke napijaju delimično.
Pivo i vino nisu pića za napijanje. Pogotovo pivo.
Rađe, tim pivom što si ti probao ja nisam preterano zadovoljan. Tačnije, neću ponavljati taj recept. Mada je ok za onakve prilike. Ovih dana ću kuvati neku kvalitetnu stvar, pa mogu da ti ostavim flajku ako hoćeš.
Neko je gore pitao za Erdinger, ok je, ali ga ja ne volim nešto preterano.
Ljudi pivo povezuju isključivo sa osveženjem leti, al' jebiga, kvlt piva nisu za tu namenu i agresivnija su na aromama pa ni ne osvežavaju toliko.
Od domaćih kraftova jako je respektabilan Zebrew Ice Cream Stout (s štapićem vanile).