Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nije skupo, a fino mi leglo
http://oi64.tinypic.com/2mov7up.jpg
zdravo, makaronac, vidim da imate velike šake
a znate šta kažu za ljude koji imaju velike šake...
("vidim da imate velike šake")
ahahahah
tačna je teorija :D
Nektar xD
Rasni, ima vremena za tebe ihahaj.
Poseban krug pakla za ljude koji nose sat sa mjetalnó narukvicom.
+1
:D
pa imam 7-8 satova, i sa kožnim(crne, braon), sa gumenim, a i ovakve modele. Ne nosim samo ovaj, fu :P
U, neko je bogat
Je l na njega oblačiš i košulju kariranu kratkih rukava dok se voziš u Bentliju?
naravno
džemper preko i sa Arminom na suvozačevom mjestu
nokti fino oblikovani i sat...daj makaronac nemoj me jebati i razocaravati :/
Krombaher, zaista korektno pivo.
S druge strane
http://www.guidedesbieres.com/photos/3959-schofferhofer-hefeweizen-verre.jpg
Kida.
zijem flips
nokti fino oblikovani i sat...daj makaronac nemoj me jebati i razocaravati :/
Hahahaha
ahahaha
jebo me bog kud ikako sliku izbacih :D
Najbolji sat koji ste ikada nosili / objektivno najbolji sat na svijetu
lol
ovakvu ruku ima covek sa poprilicno dozom samopuozdanja izgradjenog na oisnovu skolovanja ili posla tj drustvene delatnosti koji obavlja..rekao bih da makaronac ili studira/zavrsio medicinu (nesto vezano za nju) ili je neki gradjevinac/arhitekta ali ne verujem da je ovo drugo..kako li je tek dobro kad zahvatas telecu corbicu kasikom ovakvom rukom u lovackim objektima neke mesne zajednice
Jok nosice sa silikonskom narukvicom
serem se u satove. imam mobilni i sat na njemu