Predlažem da se uvede rangiranje autora po proseku, da bi na vrh isplivali stvarno najbolji autori i da se vidi ko je stvarno džek a ko nije.
Ovo predlažem za dobrobit sajta i njegovih čitalaca a između ostalog i zato što imam mnogo dobar prosek pa da se malo omrsim.
sad ćete vi reći a šta sa remorkerima i sličnima koji na 8 definicija imaju prosek 500? na rang listi bi mogli da se računaju samo autori koji imaju 20 i više definicija. jer na manje od 20 definicija to i nije prosek, to je...razumeš. kao kad dete dobije peticu iz muzičkog i likovnog i kaže imam sve petice. gambiraš.
Јес, а ови као да не постоје. Ако морамо умрети ван интернета и бити заборављени, зашто, када већ живимо на интернету, морамо и ту да умремо и да будемо избрисани...
Амантино реално, тај просек ништа не значи... Ја бих их рангирао овако или по броју дефиниција... Рецимо да упоредим Мотику и Блек хола... Овај Блек има просек 6 пута већи од Мотике а по квалитету је Мотика пола копља испред њега... Што значи да не ваља!
Predlažem da se uvede rangiranje autora po proseku, da bi na vrh isplivali stvarno najbolji autori i da se vidi ko je stvarno džek a ko nije.
Ovo predlažem za dobrobit sajta i njegovih čitalaca a između ostalog i zato što imam mnogo dobar prosek pa da se malo omrsim.
sad ćete vi reći a šta sa remorkerima i sličnima koji na 8 definicija imaju prosek 500? na rang listi bi mogli da se računaju samo autori koji imaju 20 i više definicija. jer na manje od 20 definicija to i nije prosek, to je...razumeš. kao kad dete dobije peticu iz muzičkog i likovnog i kaže imam sve petice. gambiraš.
ili po broju omiljenih.
Било шурнаес пута. Има доста старих аутора који имају једну дефиницију са 3457984357948549834738:2 па ти види на шта би то личило...
Имам ја скор 50 па сам голи курац. Ни просек није меродаван када је прави квалитет у питању.
jebali vas klima uređaji
Да ли је време да јебемо и овде?
ЈЕСТЕ!!! Аутор теме је из 2009. па га нећемо отерати од форума!
ЈА ААААРЧИИИИМ!!!
Pa zato kažem. Računaju se samo autori sa recimo 50 i više definicija. Ili 47, na primer. Baš bi bilo strava.
Јес, а ови као да не постоје. Ако морамо умрети ван интернета и бити заборављени, зашто, када већ живимо на интернету, морамо и ту да умремо и да будемо избрисани...
Zato što nemate 47 definicija. Survival of the fittest.
Амантино реално, тај просек ништа не значи... Ја бих их рангирао овако или по броју дефиниција... Рецимо да упоредим Мотику и Блек хола... Овај Блек има просек 6 пута већи од Мотике а по квалитету је Мотика пола копља испред њега... Што значи да не ваља!
Едит: Не ваља систем не Мотика :))
endotere, otklonicemo te grube greske, bar za to vec postoje algoritmi, ne moramo sami da izmisljamo
http://www.politehnika.edu.rs/download/Metrologija/Rezultati%20i%20greske%20merenja.pdf
Јесте. Моје дефиниције чита један у шурнаес људи па испада да ми ништа не ваља...
Дотере пребацио си 3 сома а таман сам хтео те метнем на ону страну :)
! Молим?
па имаш 3003
То се може решити манијаче :)
ЕДИТ : Средио сам га :)
П.С - Надокнадићу ти, ништ' не брини.
До јутрос је било ~2880... Испаде сад да сам слаго... ДУШМАНИ УДАРИШЕ КАД САМ СЕ НАЈМАЊЕ НАДО!!!!
Али сад више нисам аутор са посебним потребама рекламирања... ШМРЦ!
Gledaj ga Amantino kakav je primarijus... Pa, ti reče da svraćaš jednom mesečno, šta sad 'oćeš da se mrsiš koj' moj? :))))
Хахахах! Сад сам са посебним потребама!!! ЈЕЕЕЕ!!!! ОВА ТЕМА ЈЕБЕЕЕЕЕ!!!
Manijače, meći ga sad, šta čekaš :)
Метнуо га :))